Alina Gorghiu: Cred în axa reformatoare Iohannis-Cioloș-PNL

182
1
Alina Gorghiu: Cred în axa reformatoare Iohannis-Cioloș-PNL - alinagorghiupnl10-1476461413.jpg

Articole de la același autor

E corectă și așteptată decizia lui Dacian Cioloș de a-și continua proiectele începute, susține liderul liberalilor, Alina Gorghiu, arătând că e nevoie de un parteneriat solid pentru ca, după 11 decembrie, România să meargă doar înainte.

"E corectă și așteptată decizia lui Dacian Cioloș de a-și continua proiectele începute. Pentru PNL, ele nu sunt o noutate. Este știut că noi le-am susținut în tot acest an. Evident că trebuie să-i cunoaștem întreaga platformă, dar în măsura în care putem regăsi prioritățile PNL, o economie competitivă, o administrație modernă, sisteme de educație și sănătate în pas cu timpurile, o politică inteligentă de investiții publice și, în general, un stat cinstit cu cetățenii săi - atunci, se confirmă drumul comun. E nevoie de

un parteneriat solid pentru ca, după 11 decembrie, România să meargă doar înainte, iar eu cred în axa reformatoare Klaus Iohannis-Dacian Cioloș-PNL", a scris Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

Premierul Dacian Cioloș a anunțat, zilele trecute, că, în perioada următoare, va prezenta public o platformă de principii, valori și proiecte care vor reflecta experiența din lunile de guvernare. 

Comentează știrea

MIHAI
15 octombrie 2016
VREM REFORME

Vrem reforme cu oricer pret si uitam ca de 26 de ani ne tot reformam si degeaba . Sa vedem cateva pareri despre reforma si sa tregem niste concluzii care ne pot fi de folos la alegerile din decembrie . N.Iorga : " Daca vreti reforme, trebuie sa alungati politicianismul din randurile voastre , pe cei care au venit la la dumneavoastra ca sa capete mai mult decat ceea ce ar fi putut capata prin talentul si munca lor . . . .Sa inlaturati toate elementele parazitare , sa reformati in interior partidele voastre " .Cezar Petrescu : " Toate reformele au fost dominate de himerica iluzie ca societatea se poate reface prin introducerea unor institutii renovatorii si prin legi providentiale , uitandu-se ca o institutie trebuie sa fie un termen , un rezultat , un punct de plecare ".. Ce intelegea I.C.Bratianu prin reforme ? El declara : " Cel dintai semn de civilizatie intr-o tara sunt soselele , drumurile de fier si plutirea ( navigatia ) .Sa ne punem la lupta , unii cu bratele , altii cu stiinta si cu pungile si sa canalizam raurile , sa ridicam porturi si sa organizam companii de navigatie " . Ne oprim aici cu citatele . Ce dorea Bratianu s-a realizat in mare masura cu greutatile inerente acelor vremuri . De atunci si pana acum , doar regimul socialist ( Ceausescu ) a reusit sa realizeze ceea ce spunea Bratianu .Declaratiile despre reforma a iubitilor nostri parveniti conducatori , reprezinta demagogia pura .Fiecare partid , alianta sau lider care a ajuns la putere (guvernare ) doreste sa reformeze , nimeni nu vrea sa continue . Tot ce au facut ceilalti e prost . Din pacate , din acest punct de vedere , au dreptate .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2214 secunde