Aleșii locali din Mangalia au decis să transforme o navă în muzeu

193
1
Aleșii locali din Mangalia au decis să transforme o navă în muzeu - alesiilocalidinmangaliaaudecis-1430653821.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Local Mangalia a aprobat la ultima ședință un proiect de hotărâre privind trecerea navei militare "Lt. cdor. Eugen Stihi", din proprietatea Statului și a Ministerului Apărării Naționale în proprietatea Consiliului Local Mangalia. Această navă a fost fabricată în Franța, înainte de anul 1920, fiind cea mai veche navă din patrimoniul Forțelor Navale Române.

Reprezentanții Primăriei Mangalia spun că nava "Lt. cdor. Eugen Stihi" a făcut parte din flota națională în timpul Primului Război Mondial și s-a aflat în serviciul marinei până în anul 2004. În toată această perioadă, nava a participat la misiuni de dragaj mine, suport de convoaie navale și a fost folosită de specialiști pentru studii hidrografice. De asemenea, Canoniera "Stihi" a fost folosită, după anul 1921, pe post de navă-școală pentru instrucția elevilor școlilor Marinei Române, efectuând în acest sens mai multe voiajuri de instrucție în Marea Neagră și în Marea Mediterană. Autoritățile din Mangalia intenționează să transforme această navă în muzeu. 

Comentează știrea

dan
4 mai 2015
cea mai noua oferta

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra!NU este necesara nici un fel de experienta!Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala.Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere.Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte deali dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de mail: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3263 secunde