Alegerile parțiale din Nicolae Bălcescu, în atenția Prefecturii Constanța

268
Alegerile parțiale din Nicolae Bălcescu, în atenția Prefecturii Constanța - prefectura-1494862409.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Prefecturii Constanța se pregătesc pentru organizarea alegerilor locale parțiale ce vor avea loc la data de 11 iunie în comuna Nicolae Bălcescu privind desemnarea unui nou primar.


Drept urmare, prefectul județului Constanța, Adrian Nicolaescu, a emis ordinul privind stabilirea dimensiunilor ștampilei biroului electoral de circumscripție Nicolae Bălcescu și a ștampilelor de control ale birourilor electorale ale secțiilor de votare, pentru alegerile locale parțiale pentru primar.


Dimensiunea ștampilelor pentru biroul electoral de circumscripție și birourile electorale ale secțiilor de votare din comuna Nicolae Bălcescu, pentru alegerile locale parțiale pentru primar din data de 11 iunie 2017, se stabilește la 40 mm, în diametru, pentru ca toate datele înscrise în interiorul acestora să fie lizibile.


Totodată, reprezentantul Guvernului în teritoriu a mai emis un ordin ce vizează numerotarea circumscripției electorale comunale Nicolae Bălcescu care a primit numărul 51.


Reamintim că Viorel Bălan, primarul ales în luna iunie a anului trecut de cetățenii comunei Nicolae Bălcescu, a fost demis din funcție prin ordin al prefectului Constanței, în luna august a anului trecut. Ulterior, el a părăsit Partidul Național Liberal al cărui membru era și s-a înscris în PSD. Până la organizarea unor noi alegeri, la conducerea administrației publice locale se află viceprimarul Nicolae Ciocănete.


Decizia prefectului prin care s-a emis ordinul de încetare a mandatului a venit în urma raportului de evaluare emis de Agenția Națională de Integritate care l-a declarat pe primarul Viorel Bălan incompatibil cu această funcție. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4631 secunde