ALEGERI PARLAMENTARE / Cătălina Ponor refuză oferta PSD Constanța: "Nu mă bag într-o meserie murdară!"

1289
2
ALEGERI PARLAMENTARE / Cătălina Ponor refuză oferta PSD Constanța:

Articole de la același autor

Conform agenției de presă News.ro, gimnasta Cătălina Ponor a refuzat oferta PSD Constanța de a candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie, spunând că nu dorește să-și asocieze numele cu o astfel de "meserie murdară".


"Nu voi face politică, nu e pentru mine. Se spune că e o meserie murdară și nu vreau să îmi arunc numele în așa ceva, după ani de zile de muncă în gimnastică pe propriile eforturi și sacrificii. Dacă eram într-o țară civilizată, cu politică normală, probabil merita să o fac. Sunt interesată de sport, nu de politică și vreau să-mi păstrez numele curat. Nu aveam cum să fac bine două lucruri - în gimnastică este un program, probabil la PSD se dorea alt program și ajungeam să nu mai fac bine nimic. Voi continua cu gimnastica, atât de mult cât îmi va permite sănătatea", a declarat Cătălina Ponor, astăzi, pentru News.ro.


Comentează știrea

RICK
30 septembrie 2016
Bravo C. PONOR

Bravo,Bravo Catalina PONOR. Pana acum esti cea mai desteapta sportiva in tara.Cum sa te amesteci in mocirla aceata scuristo-bolsevico a lui Felix Stroe si a celor din tot PSD -ul.Munca cinstita nu te va ridica dar iti mentine onoarea,verticalitatea etc.Acum oamenii cinstiti te vor privi cu alti ochi.Lasa hotii, banditii sa faca ce vor ei ca pana la urma vor da socoteala, daca nu ei urmasii,urmasilor lor.

Fost antrenor
30 septembrie 2016
Felicitari!

Felicitări Cătălina pentru întraga ta activitatte. Este nevoie de oameni ca tine in sport. Politica poate să o faca si alții.... Felicitări!!!!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0081 secunde