Alegeri la PNL Constanța. Se apropie termenul limită pentru depunerea candidaturilor

290
1
Alegeri la PNL Constanța. Se apropie termenul limită pentru depunerea candidaturilor - pnlalegericopy-1492612605.jpg

Articole de la același autor

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal reamintește faptul că joi, 27 aprilie, ora 13.00, va avea loc, la Casa de Cultură Constanța, Comitetul de Coordonare Județean pentru alegerea noului Birou Politic Județean.

Candidaturile se depun la sediul Filialei PNL Constanța din Bulevardul Ferdinand nr. 49 până cel târziu vineri, 21 aprilie 2017, ora 18.00.

Reamintim că, în cadrul acestor alegeri se va alege și liderul PNL Constanța care va avea un mandat de patru ani. Până la acest moment, pentru această funcție, și-au depus candidaturile deputatul Bogdan Huțucă și consilierul local Mihaela Andrei.

În altă ordine de idei, la ultima ședință a Biroului Politic Județean al PNL Constanța a fost validată delegația celor 700 de membri ai Filialei Constanța a Partidului Național Liberal care vor participa la Comitetul de Coordonare Județean stabilit pentru data de 27 aprilie. 

Comentează știrea

Popescu
3 mai 2017
Alegeri la PNL

Tot la biroul lui Parlamentarul PNL Boroianu Robert Aurel se depun canditaturile,tot un Hot va reprezinta si verifica.Bravo PNL,de valorosi ce sunteti.Va meritati soarta sa luati 3% la suta la urmatoarele alegeri.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9278 secunde