Alegeri Constanța / "Dacă erați mai mulți, mesajul meu ar fi sunat un pic diferit"

2220
3
Alegeri Constanța /
Intrat în cursă pentru fotoliul de primar al Constanței, liberalul Vergil Chițac a fost devansat de candidatul PSD, Decebal Făgădău, cel care va conduce Primăria Constanța în următorii patru ani, după ce a reușit să obțină cele mai multe voturi din cele exprimate de constănțeni.

Pe pagina personală de Facebook, Vergil Chițac a postat un mesaj de mulțumire pentru toți cei care l-au votat, exprimându-și totodată părerea că dacă lumea ar fi ieșit la vot într-un număr mult mai mare, rezultatul alegerilor ar fi putut fi altul:

"Dragii mei, doresc să vă mulțumesc tuturor celor care ați avut încredere în mine și în proiectul meu pe parcursul acestor luni. Vă spun cu toată sinceritatea că sunt mândru de voi și de felul în care v-ați comportat pe parcursul acestei campanii. Doresc să vă felicit pe toți cei care ați ieșit ieri la vot. Sunt convins că, dacă erați mai mulți, mesajul meu ar fi sunat un pic diferit astăzi. De asemenea, felicitările mele se îndreaptă negreșit și către contracandidații mei, învingători sau nu. Am încredere că, într-o bună zi, Constanța va (re)deveni cu adevărat Puternică. A fost o onoare. Vă îmbrățișez!"

Comentează știrea

admirator
6 iunie 2016
multumim!

Dar nu uitati ca domnia voastra trebuia sa capacitati electoratul. Si echipa dvs. sa vegheze ca oamenii sa stie unde sa voteze. (Nereguli la afisarea sectiilor de votare si a adreselor; ca de obicei; pe care nu le-ati constatat si nu le-ati corectat.) Data viitoare, sa va pregatiti mai bine echipa!

rama
6 iunie 2016
Felicitari!

Pana nu se reformeaza, PNL nu va castiga Constanta. Felicitari domnului Vergil Chitac. Ma inclin in fata lui. O batalie pierduta nu inseamna un razboi pierdut. Domnule amiral aveti front. Eliberati PNLul de toate zdrentele tradatoare. Incepeti cu Dragomir, Hasotti si cateii. SUCCES!

candipharm
13 decembrie 2022
candipharm

https://www.candipharm.com/

Pagina a fost generata in 0.4039 secunde