ALDE: Tribunalul București a respins contestația lui Daniel Constantin. Iată când va avea loc congresul

167
ALDE: Tribunalul București a respins contestația lui Daniel Constantin. Iată când va avea loc congresul - alde73883700-1492182239.jpg
ALDE a anunțat vineri, într-un comunicat de presă, că Tribunalul București a respins contestația lui Daniel Constantin cu privire la suspendarea Congresului Alianței Liberalilor și Democraților, motiv pentru care evenimentul se va desfășura conform programului stabilit de către Delegația Permanentă, și anume în zilele de 21 și 22 aprilie. Daniel Constantin a anunțat că va face recurs, scrie romaniatv.net


Copreședintele ALDE Daniel Constantin a scris vineri, pe Facebook, că a luat la cunoștință de prima decizie a instanței cu privire la organizarea Congresului în perioada 21-22 aprilie, dar a atacat-o cu recurs, în condițiile în care evenimentul convocat de Călin Popescu Tăriceanu este unul "abuziv".


"Tribunalul București a decis joi, 13 aprilie 2017, să respingă contestația pe care Daniel Constantin și cei câțiva apropiați ai acestuia au depus-o pentru suspendarea Congresului Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE). În consecință, Congresul ALDE se va desfășura, conform programului stabilit de către Delegația Permanentă Națională, între 21 - 22 aprilie", se arată în comunicatul citat.


ALDE mai menționează că "prin hotărârea Tribunalului București se respectă o decizie luată de majoritatea membrilor din conducerea ALDE (provenind din Partidul Liberal Reformator - PLR și Partidul Conservator - PC), precum și de toate filialele județene ALDE, cu excepția unei părți a filialei Galați, în pofida încercărilor disperate ale lui Daniel Constantin și ale apropiaților săi de a înfrânge voința majorității pentru propriile interese".


"Totodată, decizia judecătorilor arată că demersul lui Daniel Constantin nu a avut la bază încălcarea normelor statutare ale ALDE, ci doar orgoliile, frustrările și agenda personală ale câtorva persoane. Facem precizarea că inclusiv filialele din care provin doi dintre cei trei contestatari ai deciziei de organizare a Congresului ALDE, Mircea Banias și Mircea Irimie, au votat pentru organizarea Congresului și au stabilit delegații la Congres. După cum se poate observa, cei care nu sunt de acord cu desfășurarea Congresului ALDE au rămas doar Daniel Constantin și un grupuscul", se mai arată în comunicat. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9826 secunde