ALDE Constanța mizează pe Banias și Chiru la parlamentare

586
5

Articole de la același autor

În timp ce alți reprezentanți ai unor formațiuni politice încă se mai ceartă în privința persoanelor care se vor afla pe listele pentru alegerile parlamentare, membrii ALDE de la Constanța au decis pe cine să mizeze la scrutinul din luna decembrie.

Astfel, Biroul Politic al ALDE Constanța a votat în unanimitate cele două liste cu candidați, acestea fiind trimise la București pentru validare.

Astfel, lista la Camera Deputaților va fi deschisă de actualul senator Mircea Banias, acesta fiind urmat de Mihaela Roibu, George Fulina, Mariana Bol-cheș, Bogdan Tănase, Codrin Costea, Dan Pavel, Bogdan Dicu, Valer Mureșan, Claudiu Ceti, Liliana Rahău, Flavia Buzoiu, Larisa Bivolaru și Marian Cîciu.

La Senat, lista va fi deschisă de actualul senator Gigi Chiru urmat de Dan Pelcinschi, Mariana Mircea, Nicolae Moroianu, Valeriu Romeo Teodorescu, Ionel Manafu și Alex Gherman.

"Listele stabilite la Constanța au fost trimise la validare la București urmând ca, până pe 27 octombrie să le depunem oficial", a declarat liderul ALDE Constanța, senatorul Mircea Banias.

Luna trecută, el spunea că, în ceea ce privește ordinea pe lista de candidați aceasta va fi stabilită în funcție de performanțele realizate în activitatea politică.

"Condiția principală pentru a fi trecut pe liste este ca fiecare să contribuie activ la dezvoltarea organizației județene. Munca în teren contează foarte mult. În momentul de față, lucrăm la înființarea mai multor organizații locale, ne dorim să avem filiale în toate localitățile din județul Constanța. Oamenii vin spre ALDE, au încredere în partid", a adăugat senatorul Mircea Banias.

În ceea ce privește contribuția pe care fiecare parlamentar ALDE va trebui să o asigure pentru campania electorală, aceasta va fi de 10 salarii de bază minime brute pe economie pentru fiecare candidat la funcția de deputat sau de senator, contribuția fiecărei organizații județene, respectiv de 63.000 lei (60 de salarii minime brute pe economie), contribuția fiecărui candidat la funcția de deputat sau senator.

În momentul de față, ALDE are la Constanța doi senatori în persoana lui Mircea Banias și Gigi Chiru, venit prin "transfer" de la liberali după ce PNL a refuzat să-l desemneze candidat la Primăria Constanța. Ajuns la ALDE, el a candidat pentru Primăria Constanța, însă scorul obținut a fost sub orice așteptări.

În altă ordine de idei, președintele ALDE Constanța, Mircea Banias a spus că speră ca la alegerile parlamentare să obțină un rezultat mult mai bun comparativ cu cel de la locale.

"Sper ca la alegerile parlamentare să obținem mai mult. Am stabilit și un targhet pentru Constanța, să obținem 10%, asta ar însemna o funcție de senator și una de deputat", a declarat senatorul Mircea Banias.

Reamintim că, la alegerile locale din luna iunie în județul Constanța, ALDE a obținut un primar al orașului Hârșova, în persoana lui Viorel Ionescu, 38 de consilieri locali în tot județul și trei consilieri județeni dintre care unul este chiar vicepreședinte al CJC.

Comentează știrea

DODO
15 octombrie 2016
toti stim !

ALDE este satelitul PSD-ului

MIHAI
15 octombrie 2016
GANDACII

Care va sa zica , toti membrii organixzatiei lui ALDE Banias sunt trecuti pe cele doua liste . Interesant este ca recent , in Cuget Liber a aparut declaratia lui Banias ca regreta faptul ca a acceptat ca Chiru sa candideze pentru primarie . Dar ce conteaza , de atunci si pana astazi Chiru a devenit din brunet , blond . Ca asa-i in politica . Tinand cont de nr, celor propusi , putem aprecia numarul total al candidatilor de la celelalte partide .. In campanie vom vedea ca toti vor misuna prin oras ca gandacii dintr-o bucatarie murdara , oferind cetatenilor care inca nu s-au invatat minte , tot felul; de suveniruri provenite din marfurile provenite din surse suspecte si platite cu bani si mai suspecti . Am retinut si faptul ca ordinea definitiva pe liste se va stabili la Bucuresti in functie de " cotizatie " . Clasa politicianista nu poate fi schimbata peste noapte si in totalitate . S-o schimbam pe rand . Constantenii vor putea demonstra ca in sfarsit au inteles ceva si ca acest ALDE nu va lua nici un vot . Doar asa putem scapa de gandaci . Suntem o tara bolnava cu oameni bolnavi care inca nu inteleg ca nu mai pot fi ajutati de catre cei care au cauzar boala si care azi trec drept vindecatori . Sperante de mai bine nu sunt posibile atata timp cat politicianismul romanesc reprezinta puroiul total .

Tomitan.
15 octombrie 2016
Un candidat serios!

Prin ce a arătat ăână acum, în Parlament, domnul Chiru s-a dovedit un candidat serios - depinde de alșâegătroeri să-și probeze. în continuare, o candaidatură cu adevărat în folosul demnocrației și al cetățenilor!

a-mirabilis
16 octombrie 2016
d'ALDE de astia-mi sunteti?

D'ALDE astia formeaza noua formatiune politica condusa de Tariceanu.Este un postac care folosind metafore ne vorbeste despre gandaci.Gresiti domnule Mihai.Astia nu sunt fiinte firave,neputincioase pe care poti sa- le strivesti printr-o simpla apasare cu un deget.Astia sunt ditamai guzganii,pe care este foarte greu sa-i starpesti.Nu te poti atinge de ei ca risti sa te te imbolnevesti de cima bubonica.Ei intre ei se mai musca de coada unul pe altul dar sunt injectati cu un ser -parlamentologic si ii face imuni chiar si in fata justitiei.D'alde d'astia au puterea de revitalizare prin ;in primul rand tupeu.D'apoi astia au facut poteca pe la DNA,se orienteaza nu dupa principii doctrinare ci ,dupa capacitatea din buzunare.Ei nu au cautat un model printre adevaratii politicieni si daca au avut pe cineva ei nu au imprumutat decat dezonoarea,lenea,incoerenta,acreala,si desantarea.Pornirea acestor politicianisti de a ne injosi ne-a facut sa ne creasca lehamitea.Dar,domnule Mihai,fi optimist.D'ALDE astia dupa alegeri iti va impurpura sufletul cu lumina promisiunilor nerespectate.Nu va mai fi noapte.Cu d'ALDE astia in parlament soarele si luna vor fi de prisos;totul va straluci.Numai ca in momentul dezmeticirii din betia de cuvinte d'ALDE astora iti vei da seama la ce desavarsire de prapastie ai ajuns ca nu o sa mai ai spatiu de cadere.

PUIU
21 octombrie 2016
DESPRE ALEGERILE LOCALE

NU VA MAI LAUDATI CU HARSOVA CA ACOLO A FOST O GRESEALA,LOCUL LUI IONESCU ESTE LA CAPITANIE CA AVEA 5 SUBALTERNI SI CU ACEIA PUTEA LUCRA DAR CU 8900 OAMENI NU POATE CA NU E IN STARE.E PE DUCA SI ABIA ASTEPTAM MOMENTUL I S-A URCAT PUTEREA LA CAP CA LUI IOHANIS.HAI IONESCULE FA-TI BAGAJELE!!!!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6956 secunde