Administrația publică din Cumpăna, agapă frățească de Sf. Cuvioasă Parascheva

175

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei și ai Consiliului Local Cumpăna vor întâmpina așa cum se cuvine ziua de astăzi, zi de mare sărbătoare pentru toți românii, dar în mod aparte pentru locuitorii din Cumpăna, care vor cinsti Hramul Bisericii "Sfintei Cuvioase Parascheva". 


Potrivit organizatorilor, între orele 8.00 și 12.00, va avea loc Sfânta Liturghie Arhierească, după care locuitorii vor participa la o agapă frățească. 


Totodată, cu prilejul acestui eveniment, administrația publică locală condusă de primarul Mariana Gâju a organizat, ieri, în ajunul praznicului Sfintei Cuvioasa Parascheva, ceremonia de botez a trei copilași aflați în asistență maternală. 


"Nașii care le vor veghea drumul în viață sunt oameni cu credință, cu dragoste pentru copiii abandonați și lipsiți de dragostea părintească. Am găsit, ca de fiecare dată, nași cu sufletul mare, care își vor pune amprenta pe soarta acestor copilași. Prin botezarea acestor prunci, săvârșim o mărturisire de credință publică, în fața bisericii, prin care omul declară că renunță la viața de păcat, dorind să înceapă o viață nouă", a transmis șefa administrației publice locale, Mariana Gâju. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3331 secunde