Administrația publică din comuna Peștera a dat startul sărbătorilor de iarnă

520
2

Articole de la același autor

Chiar dacă a fost un an greu, deoarece inundațiile i-au pus la încercare pe reprezentanții administrației publice din comuna Peștera și nicio autoritate județeană sau centrală nu i-au ajutat cu fonduri, aleșii locali nu au uitat de copiii comunei și le-au oferit o atmosferă de basm, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. 


Toți cei 500 de copii ai comunei au primit daruri din partea Primăriei Peștera. Dacă, în anii trecuți, spectacolul era oferit de diverși artiști, anul acesta, școlarii și preșcolarii comunei au fost cei care i-au încântat pe cei prezenți la evenimentul organizat vineri seară, de "Moș Nicolae". 


Primele emoții au început chiar în fața școlii, acolo unde copiii s-au adunat costumați în Moș Crăciun, Crăciunițe sau spiriduși, fiecare având în mână felinare aprinse. Cu toții au pornit spre parcul central al comunei plini de voioșie. Așa se face că, la ora 18.00, parcul loca-lității s-a umplut de copii dar și de adulți. 


În cele din urmă, a venit și momen-tul mult așteptat, respectiv ilumina-tul public festiv. Mii de luminițe cu imagini desprinse din povești, brazi împodobiți, dar și principalele instituții publice din co-mună ornamentate cu globulețe și luminițe au creat o imagine ca de basm, totul culminând cu un extraordinar foc de artificii. 


La rândul lor, copiii au oferit un spectacol pe măsură cu cântece și poezii, iar la final, efortul cadrelor didactice de a duce la bun sfârșit această misiune a fost răsplătită cu aplauzele celor prezenți. Ca o recompensă pentru că au învățat pe tot parcursul anului, copiii au primit daruri de "Moș Nicolae" din partea aleșilor locali. 


"Copiii m-au emoționat foarte mult prin spectacolul oferit. S-a cunoscut munca celor care-i îndrumă zi de zi, astfel că vreau să le mulțumesc public și cadrelor didactice. Acest lucru m-a satisfăcut și mi-a dovedit că orice sacrificiu aș face pentru oamenii din localitatea Peștera, merită cu prisosință. Este sfârșit de an, este momentul în care în sufletul fiecăruia ar trebui să existe bucurie, să uităm toate greutățile și necazurile pe care anul ni le-a adus, și cu speranța și cu sufletul deschis să pornim spre un nou an. Îmi doresc atât de multe pentru 2014, însă, în primul rând îmi do-resc ca în comuna Peștera să nu se mai întâmple nenorociri, precum inundațiile de care am avut parte anul acesta", a declarat primarul comunei Peștera, Valentin Vrabie. 


El a precizat că iluminatul public va funcționa pe toată perioada sărbătorilor de iarnă, respectiv, până pe 7 ianuarie 2014. De asemenea, primarul a anunțat că toți copiii comunei vor primi daruri și de Crăciun. 


Comentează știrea

カシオ 腕時計 チタン
5 septembrie 2014
カシオ 腕時計 チタン

check what your state's policy is on single occupant hybrids in the lanes to ensure that you don't get stuck with a ticket.Weight Your OptionsGetting a hybrid car カシオ 腕時計 チタン http://www.ispsc.edu.ph/nav/japandi/casio-rakuten-1.html

クリスチャンルブタン メンズ 通販
6 septembrie 2014
クリスチャンルブタン メンズ 通販

one of the most common cause of breakdowns is overheating!aeven with new cars. Make sure your cooling system is flushed and maintained as recommended in your owners!? manual. If your car does overheat クリスチャンルブタン メンズ 通販 http://www.lamartcorp.com/modules/mod_menu/rakuten_cl_9.php

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.898 secunde