Administrația publică a amenajat un nou loc de joacă, la Medgidia

109
Administrația publică a amenajat un nou loc de joacă, la Medgidia - administratiapublicaaamenajat2-1408638928.jpg

Articole de la același autor

Copiii din Medgidia au un nou loc de joacă amenajat special pentru ei. Parcul de la Orașul Nou are un colț destinat celor mici, unde se pot juca în voie și pot profita de echipamentele instalate.

"S-au montat două leagăne, un tobogan, un balansoar și o groapă cu nisip, tocmai pentru ca cei mici să aibă de unde alege atunci când vine vorba de distracție. Mai mult, s-au montat și echipamente de fitness, unde atât copiii, cât și cei mai mari pot alege să facă puțin sport și mișcare. Toți copiii și părinții acestora sunt invitați în zona nou amenajată pentru a se bucura împreună de un nou spațiu de joacă, unde își pot petrece timpul liber. Totodată, îi anunțăm că locul este supravegheat video, atât pentru siguranța copiilor, cât și pentru a se asigura integritatea echipamentelor instalate", a declarat primarul municipiului Medgidia, Marian Iordache.

El a explicat că, mai exact, came-rele video supraveghează în permanență parcul, pentru ca oamenii să se poată simți în siguranță și să aibă încredere să-i lase pe cei mici să se joace nestingheriți, însă și pentru a nu exista distrugeri ale locului de joacă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 20 August 2014
Stire din Cultură-Educație : Medgidienii sărbătoresc prietenia
Pagina a fost generata in 0.3351 secunde