Administrația locală din Mihail Kogălniceanu, pregătiri pentru sărbătorile de iarnă

186
Administrația locală din Mihail Kogălniceanu, pregătiri pentru sărbătorile de iarnă - kogalniceanu-1480438827.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali ai comunei Mihail Kogălniceanu au votat un proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 20.000 de lei din bugetul local al comunei în vederea realizării Bradului de Crăciun și organizării focului de artificii. 


Conform proiectului, suma alocată provine din fondul existent la capitolul "Alte cheltuieli în domeniile culturii, recreerii și religiei" și bugetul de venituri și cheltuieli al comunei Mihail Kogălniceanu. 


"Având în vedere faptul că administrația publică locală a comunei Mihail Kogăl-niceanu, la fiecare sfârșit de an, a orga-nizat evenimente specifice sărbătorilor de iarnă, încercăm și în acest an să con-tinuăm tradiția. Printre tradițiile și obiceiurile cele mai cunoscute și răspândite în țara noastră care s-au păstrat și practicat în perioada sărbătorilor de iarnă se regăsește și cea a colindatului și uratului, prile-juită de sărbătoarea de Crăciun - Nașterea Domnului - și a Anului Nou, prin organi-zarea de jocuri de artificii. Ținând cont de faptul că ne aflăm într-o perioadă pre-mergătoare sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou, considerăm oportun a respecta spiritul acestor tradiții și obiceiuri, prin întâmpinarea și în anul 2016 a locuitorilor cu aceste spectacole, care să se desfășoare într-un decor specific", a transmis șefa administrației publice locale a co-munei Mihail Kogălniceanu, Ancuța Belu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3093 secunde