Administrația locală din Mangalia a premiat vârstnicii

301
Administrația locală din Mangalia a premiat vârstnicii - mangaliapremierevarstnici-1478196047.jpg

Articole de la același autor

Serviciul Public de Asistență Socială din Mangalia a organizat, ieri, un eveniment de premiere a vârstnicilor orașului, conform unor hotărâri ale Consiliului Local. Astfel, autoritățile locale au oferit persoanelor vârstnice din localitate diplome de onoare, buchete de flori și un ajutor financiar. 


Potrivit deciziilor consilierilor locali, cetățenii care au ajuns la o vârstă onorabilă sunt recom-pensați, lunar, de către municipalitate.


În cadrul ceremoniei desfășurate la sediul Clubului Nautic din localitate, au fost prezente aproximativ 60 de persoane. De ajutorul acordat de municipalitate au beneficiat, cu această ocazie, opt familii care au împlinit 50 de ani de la celebrarea căsătoriei și 15 persoane care au împlinit 70 de ani. Alte zece persoane au fost felicitate la împlinirea a 80 de ani, iar șase persoane în vârstă de 85 de ani, precum și o persoană de 90 de ani s-au bucurat de aceeași recunoștință a autorităților locale. 


Potrivit HCL nr. 179/16.10.2015, septuagenarii și cei care au împlinit 75 de ani primesc de la Primărie 350 de lei, octogenarii, cei care au împlinit 85 de ani, precum și nonagenarii, dar și familiile care au împlinit 50 de ani de la căsătorie - câte 400 de lei. 


În cadrul festivității de premiere a vârstnicilor, autoritățile locale i-au informat pe cei prezenți despre proiectele realizate recent în oraș, dar și despre cele aflate în derulare. Totodată, reprezentanții municipalității le-au reamintit acestora că vor beneficia în continuare de tot sprijinul de care au nevoie și vor fi consultați în legătură cu programele comunitare de dezvoltare a localității. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2913 secunde