Administrația locală continuă programul "Respect". De unde se pot ridica cererile

270
Administrația locală continuă programul

Articole de la același autor

Constănțenii care se încadrează în cerințele Hotărârii Consiliului Local pot ridica, începând cu data de 2 mai, cererile-declarație pe propria răspundere din cadrul programului "Respect" și cererile-declarație pe propria răspundere pentru acordarea legitimației/permisului de călătorie doar de la câteva cluburi pentru pensionari. 


Locațiile sunt situate la următoarele adrese: str. Dezrobirii nr. 123, bl. IS3, str. Aurora nr. 2, bl. PF1, Complex Tomis III (Piața Veche), str. Zorelelor nr. 69 bis și str. Unirii nr. 104, sediul Serviciului Public de Asistență Socială (biroul nr. 7). Programul de lucru va fi de luni până vineri, între orele 9.00 - 16.00. 


Potrivit hotărârii Consiliului Local Municipal Constanța, pot beneficia de Programul "Respect" constănțenii care au pensii, indemnizații sau venituri lunare cumulate, care nu depășesc suma de 1.000 de lei și cei care nu au niciun venit și împlinesc în anul 2017 cel puțin vârsta de 60 de ani. 


Totodată, se pot înscrie în program cei care au grad de handicap grav sau accentuat, dar și constănțenii care beneficiază de venitul minim garantat stabilit în baza Legii nr. 416/2001. 


De asemenea, pot depune cereri constănțenii care au calitatea de repre-zentant legal al familiei care beneficiază de alocație pentru susținerea familiei în baza Legii nr. 277/2010, inclusiv soțul sau soția reprezentantului legal. 


Informații suplimentare se pot obține de la Serviciul Public de Asistență Socială, telefon 0341.180.102, sau Direcția sprijin comunitar, Serviciul sprijin comunitar și evenimente sociale, telefon 0341.448.530, e-mail:[email protected].


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2411 secunde