A fost publicat raportul privind starea de sănătate a președintelui Băsescu

2217
A fost publicat raportul privind starea de sănătate a președintelui Băsescu - traianbasescu-1413455377.jpg

Articole de la același autor

Președintele Traian Băsescu a făcut public, astăzi, rezultatul testării medicale anuale pe care a făcut-o pe 10 iulie 2014 la Spitalul Militar din București. Raportul medical a fost publicat pe site-ul Președinției.

"Comisia medicală multidisciplinară concluzionează că domnul Președinte Traian Băsescu este apt din punct de vedere medical pentru îndeplinirea atribuțiilor funcției", se arată în finalul raportului medical. Această concluzie a fost făcută publică și la momentul efectuării testării medicale de către șeful statului.

Documentul prezintă și constatările de la ecografie abdominală, examinare computer tomograf, examinare rezonanță magnetică, examen neurochirugical, examen neurologic, examen urologic, examen ORL, examen oftalmologic, examen dermatologic, examen endocrinologic, examen boli interne și examen cardiologic.

Joi dimineață, președintele Traian Băsescu a declarat că îi autorizează pe cei zece medici care i-au făcut vizita medicală anuală să dea relații oricărui ziarist interesat despre starea sa de sănătate, șeful statului susținând că are o singură boală, și anume "boală pe hoți".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 16 Octombrie 2014
Stire din Politică-Administrație : "Băsescu are boala puterii"
Pagina a fost generata in 0.4042 secunde