Vama revine cu un nou concert la Constanța

562
Vama revine cu un nou concert la Constanța - 846917a677f98649aa951bc2aed3df13.jpg
După ce, în urmă cu câteva luni, formația Vama concerta într-un club constănțean, acum rockerii se întorc în orașul de la malul mării, cu piese noi, pe care le vor cânta pe 31 octombrie, ora 21:30, la Club Phoenix. Constanța este următorul oraș în care Vama poposește în cadrul turneului inițiat la începutul lunii octombrie, fanii din București, Brașov și Târgu Mureș având șansa, până acum, să-și vadă live artiștii preferați. Reacțiile primite de la fanii care au ratat recitalul VAMA din cadrul Festivalului "Cerbul de Aur" i-au determinat pe membrii formației să reia spectacolul în cele mai mari orașe din țară.  Pe lângă playlistul de la "Cerbul de Aur", artiștii vor cânta piese de pe viitorul album VAMA.
Partea poetică, manifestată prin scris, a lui Tudor Chirilă se manifestă în blogosferă, cei care vor să-l descopere pe solistul VAMA în altă ipostază putând accesa blogul acestuia, http://www.tudorchirila.blogspot.com/. Aici, ca și pe site-ul www.vamamusic.ro., fanii formației pot afla și mai multe informații despre trupa românească de rock.
Componenta trupei VAMA este următoarea: Tudor Chirilă (voce), Eugen Caminschi (chitară), Raul Kusak (clape), Lucian "Clopo" Cioarga (tobe), Dan "Prepe" Opriș (bass).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 21 Octombrie 2009
Stire din Monden : Concert Pink Martini, la București
Marţi, 20 Octombrie 2009
Stire din Monden : Și-a pierdut  virginitatea la 13 ani
Marţi, 20 Octombrie 2009
Stire din Monden : "Polițist, adjectiv", la Oscar 2010
Luni, 19 Octombrie 2009
Stire din Monden : Madonna riscă să fie evacuată
Luni, 19 Octombrie 2009
Stire din Monden : Și altfel despre Osama Ben Laden
Luni, 19 Octombrie 2009
Stire din Monden : Un nou personaj în familia Simpson
Pagina a fost generata in 3.7619 secunde