Simona Gherghe a prins buchetul Gabrielei Firea!

1290
Domnisoara de onoare a Gabrielei Vranceanu Firea, Simona Gherghe, a plecat mai "bogata" de la nunta acesteia: a prins buchetul de mireasa, ceea ce inseamna, potrivit traditiei, ca urmeaza sa se marite! Ramane de vazut cu cine.
Apropierea dintre cele doua "anteniste" nu este ceva nou, ele avand o relatie de prietenie care dureaza de ani buni. In timpul ceremoniei, Simona Gherghe nu a scapat-o din ochi pe mireasa si i-a facut tot timpul semne subtile de incurajare. Alaturi de miri - Gabriela Vranceanu Firea si primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele - au tinut sa fie la Stirbey o sumedenie de VIP-uri. Mare parte dintre invitati au renuntat chiar la Gala Bute pentru a fi prezenti la nunta. Ca sa fie in ton cu meciul de la Romexpo, maestrul de ceremonii Adrian Enache a imitat stilul lui Michael Buffer (consacratul prezentator de gale de box) si a anuntat fiecare dintre cei 16 artisti invitati sa cante ca pe un boxer!


Pe langa colegii miresei de la Antena 1, au venit la petrecere numerosi politicieni, prieteni cu mirele - Adrian Nastase, Corneliu Vadim Tudor sau Mircea Geoana -, dar si oameni din fotbal, prieteni de-ai nasului ? Cristi Borcea, Anghel Iordanescu, Meme Stoica si Mitica Dragomir. Fiecare invitat s-a distrat cum a stiut mai bine: nasul Gigi Becali a dansat un rock, pe muzica Monicai Anghel, Andrei Zaharescu parca era turist japonez si nu s-a oprit din pozat pana dimineata, iar Adelina Chivu, venita singura, s-a simtit excelent. Invitatii cuplului Firea-Pandele au avut parte si de o surpriza: un spectacol senzational de artificii care i-a costat, se pare, pe miri nu mai putin de 20.000 de euro. Pe iarba ardeau lumanari asezate in asa fel incat sa formeze numele mirilor. Citeste mai departe.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5992 secunde