"Romeo și Julieta" pe ritmuri rock, la Teatrul de Operetă "Ion Dacian"

853
Constănțenii pot urmări sâmbătă, 20 februarie, ora 19, musicalul rock "Romeo și Julieta", care va avea loc la Teatrul Național de Operetă "Ion Dacian". Cei care vor să aibă parte de o altă perspectivă scenică asupra piesei lui Shakespeare beneficiază de transport gratuit dus – întors până la București, în cadrul proiectului național "Turism cultural". Astfel, un microbuz va pleca din fața Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" (TNOB) sâmbătă, de la ora 13:30 și se va întoarce după terminarea spectacolului. Biletele pentru "Romeo și Julieta" se găsesc la Agenția TNOB, fiind în valoare de 53,5 lei (categoria II) și 105 lei (categoria I).
Musicalul a fost creat de Gerard Presgurvic, după piesa lui Shakespeare, având premiera pe 19 ianuarie 2001, la Paris. "Romeo și Julieta" a înregistrat un succes deosebit în cadrul Festivalului Cultural al Maghiarilor de la Budapesta din octombrie 2009, fiind, totodată, urmărit de cinci milioane de spectatori din toată lumea.
Spectacolul nu se abate de la textul original scris de William Shakespeare, dar actualizează povestea și o plasează în modernitate, Gerard Presgurvic adăugând piesei shakespeariene elemente din pop și rock.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5221 secunde