Războiul divelor: Ilinca Vandici, atac la Gabi Cristea

459
Războiul divelor: Ilinca Vandici, atac la Gabi Cristea - 10ilincavandicitvmaniaf1ab172673-1412595506.jpg
Abia a împlinit o lună de când a semnat cu turcii și deja și-a pus pe toată lumea în cap. Cel puțin, asta se vorbește despre Ilinca Vandici la Kanal D. De vină ar fi câteva comentarii răutăcioase pe care le-ar fi făcut la adresa Gabrielei Cristea și despre care aceasta din urmă ar fi aflat.

Zilele trecute, Gabi Cristea și Ilinca Vandici au dat nas în nas la machiaj. Prima, care se afla deja acolo, s-a ridicat de pe scaun și, fără nici un cuvânt, a părăsit încăperea în care tocmai intrase colega ei. Situația, evident dubioasă, a fost întoarsă pe toate părțile pe holurile televiziunii și nu a durat mult până când a ieșit la iveală explicația. "De când a venit, Ilinca are o atitudine foarte prietenoasă cu toată lumea. Se pare însă că numai în față. Tocmai s-a aflat în post că a tot bârfit-o pe Gabi Cristea, ba că ce fel de om este ăla care nu-și conduce mama la groapă, ba că în ce hal se purta Marcel Toader cu ea, și Gabi a aflat. Nu știu cum vor escalada lucrurile, dar e evident deja că Gabi o evită ca să nu iasă scandal, căci tensiunea plutește în aer", ne-a dezvăluit o sursă din Kanal D.

În timp ce Gabriela Cristea nu a putut fi contactată până la închiderea ediției, Ilinca Vandici a declarat: "Nu mă cobor la nivelul bârfelor. Nu comentez!", scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9433 secunde