Prins pe picior greșit! Iubitul Mihaelei Rădulescu, prins sărutând o altă femeie

291
1
Prins pe picior greșit! Iubitul Mihaelei Rădulescu, prins sărutând o altă femeie - mihaelacufelix-1424943404.jpg
Mihaela Rădulescu mărturisea cât este de fericită alături de Felix Baumgartner, austriacul supersonic cu care are o relație de câteva luni. Însă, ceea ce au susprins paparazzii zilele trecute ar putea să fie devastatator pentru diva româncă.


Aflat la Berlin, în Germania, Felix a ieșit la un restaurant alături de un grup de cunoștințe, printre care și o brunetă înaltă și foarte tânără, cu care a vorbit și a râs toată seara, scrie libertatea.ro.


La plecare, paparazzii i-au surprins pe Felix și pe tânăra misterioasă sărutându-se, apoi plecând pe jos spre un hotel. S-au despărțit de grupul de cunoștințe și au intrat amândoi în hotelul în care era cazat Baumgartner, tânăra trăgându-și gluga pe cap înainte de a intra.



Comentează știrea

RODICA
27 februarie 2015
oferta de nerefuzat de lucru!

Oferta de nerefuzat de lucru! Aveti in fata un fenomen tot mai intalnit! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.72 secunde