Părerea specialistului: Loredana are nevoie de o revolumizare a feței!

1420
1
Părerea specialistului: Loredana are nevoie de o revolumizare a feței! - loredanagroza-1319207083.jpg
Semnele înaintării în vârstă își fac simțită prezența pe chipul Loredanei. Îndrăgita cântă-reață a afișat un ten obosit la o petrecere recentă, iar unul din cei mai buni medici esteticieni din România, Dr. Adriana Frățilescu, îi recomandă câteva intervenții minim-invazive care ar ține-o departe de criticile tabloidelor.

Loredana Groza a afișat recent, în cadrul unui eveniment realizat de revista Story, un look obosit. Activitatea intensă din ultima perioadă, de la Vocea României, dar și înaintarea în vârstă își spun cuvântul.

"Loredanei i-aș recomanda o ușoară revolumizare a feței. Pentru hidratarea în forță a zonei din jurul ochilor ar trebui aplicată o cantitate personalizată de acid hialuronic și o vitaminizare permanentă prin mezoterapie cu vitamine.

Cu înaintarea în vârstă, fața își pierde din volumetrie, așa cum se întâmplă și în cazul Loredanei. Este un proces natural, care trebuie acceptat de orice pacient. Nu poate fi total înlăturat, ci doar puțin amânat.

Revenind la cazul Loredanei, aș revolumiza discret ovalul feței și aș verifica și zona peribucală dacă este ușor ridată. Odată cu trecerea timpului am putea încer-ca și liftingul cu fire de suspensie și ancorare, însă doar atunci când este total necesar", a mai spus me-dicul estetician, potrivit adpm.ro.

Comentează știrea

tase
22 octombrie 2011
ten

Vezi loredana caut-o pe dna dr fratilescu ca are nevoie urgenta de bani.

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 22 Octombrie 2011
Stire din Monden : Inna a fost cerută în căsătorie
Sâmbătă, 22 Octombrie 2011
Stire din Monden : Daniela Crudu  a făcut sex cu Mihai Bendeac
Pagina a fost generata in 1.7143 secunde