O iubire de-o vară! Ilinca Vandici, din nou singură

314
O iubire de-o vară! Ilinca Vandici, din nou singură - main-1407676115.jpg
O iubire de-o vară. Atât a durat idila dintre Ilinca Vandici (30 de ani) și avocatul Dragoș Danău. Acum câteva săptămâni, vedeta își făcea planuri de vacanță alături de noul ei iubit. Relația lor a fost dată în vileag de Click!, la 1 iulie. Zilele trecute, însă, uitase complet de el.

În timp ce Ilinca era preocupată cu emisiunea de la Kanal D, iubitul vedetei se pângea colegilor săi că nu poate pleca cu aceasta într-o vacanță, până ce ei nu i se termină contractul cu postul turcilor. Astfel că au stabilit să plece în concediu abia la sfârșitul sezonului. Toate bune și frumoase, numai că relația vedetei cu avocatul nu a mers. Contactată telefonic și întrebată dacă pleacă în vacanță cu iubitul, Ilinca Vandici ne-a răspuns: "Nu știu despre ce vorbiți, eu sunt singură".

Gurile rele spun că Ilinca i-ar fi dat toată vara târcoale fotbalistului Ciprian Marica, la mare, fostul iubit de care se pare că nu se poate despărți definitiv. În plus, într-un interviu pentru Click!, și ea lasă de înțeles că relația cu Dragoș nu a funcționat.

"Cred că atunci când ești pregătit pentru o iubire frumoasă, ea poate dura mai mult de o vară. Personal, sunt adepta relațiilor de durată, construite în timp, și nu a aventurilor de sezon, tocmai de aceea cred cu tărie în iubirea stabilă și matură", a declarat Ilinca, scrie click.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7958 secunde