Milla Jovovich joacă într-un film inspirat de o boală psihică

450
Milla Jovovich joacă într-un film inspirat de o boală psihică - d1599afc9321bf94d0b209551ad6e87f.jpg
Actrița Milla Jovovich va juca în thrillerul psihologic "Faces in the Crowd", regizat de Julien Magnat, ale cărui filmări vor începe în martie 2010, informează variety.com.
Acest proiect cinematografic va fi realizat în urma colaborării a trei companii de producție: Forecast Pictures, Radar Films și Minds Eye Entertainment. Julien Magnat, care regizează în premieră cu această ocazie un film în limba engleză, este, totodată, scenaristul acestui proiect.
Filmul prezintă povestea unei femei care abia a scăpat cu viață după ce a fost atacată de un criminal în serie. Ea se trezește într-un spital, iar o rană suferită la cap o face să nu mai recunoască chipurile celor din jur. Nemaiputând să recunoască fețele, eroina filmului se vede obligată să "navigheze" într-o lume în care trăsăturile faciale se schimbă de fiecare dată când figurile celor din jur ies din câmpul ei vizual. În tot acest timp, criminalul se apropie tot mai mult de ea, hotărât să elimine pentru totdeauna acest martor potențial.
Producătorii au spus că subiectul acestui proiect este inspirat de o afecțiune neurologică reală, rară, numită prosopagnozie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 28 Octombrie 2009
Stire din Monden : Yann Tiersen concertează la București
Pagina a fost generata in 4.3847 secunde