Mihaela Rădulescu s-a mutat acasă la Felix Baumgartner?

366
Mihaela Rădulescu s-a mutat acasă la Felix Baumgartner? - mihaelaradulescu49b808ae0a1c-1424684742.jpg
După ce a lăsat România pentru Monaco, în urmă cu câțiva ani, din dorința de a-și crește copilul într-un mediu în care se poate dezvolta ca atare, Mihaela Rădulescu este pe cale să se mute din nou, după cum speculează presa mondenă.


Relația cu austriacul Felix Baumgartner a făcut-o să colinde lumea-n lung și lat și să-și susțină noul iubit în competițiile sportiva, ca într-un final, să-și găsească relaxarea acasă la cel care îi aduce liniștea sufletească. Semnele că Mihaela Rădulescu are planuri serioase cu Felix Baumgartner sunt tot mai multe. Cei doi cu greu au stat despărțiți unul de celălalt, în ultimele luni, iar de curând, vedeta de televiziune l-a adus și pe Ayan, băiatul ei, acasă la Felix, potrivit spynews.ro.


Mai mult, de când l-a găsit pe "aerianul" Felix, Mihaela pare să strălucească din nou. Diva de la Monaco și cascadorul austriac trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar, de când formează oficial un cuplu, presa din toată lumea este cu ochii pe ei. Dovadă este fotografia pe care însăși vedeta a postat-o pe pagina sa de Facebook.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5469 secunde