Mihaela Rădulescu, despre căsătoria cu Felix Baumgartner

282
Mihaela Rădulescu, despre căsătoria cu Felix Baumgartner - mihaelacufelix-1418668264.jpg
A avut o relație frumoasă și de lungă durată cu Dani Oțil, însă nu s-au căsătorit, deși toată lumea dădea ca sigur acest lucru. Acum, se speculează că Mihaela Rădulescu ar trăi o poveste de iubire cu Felix Baumgartner.

Ba, mai mult, se speculează că cei doi ar avea gânduri de căsătorie. Cu toate acestea, diva de la Monaco pare că fuge de verighetă și, după trei marije eșuate, nu mai vrea să audă de măritiș, oricicât de mare ar fi iubirea.


Acum, că Dani e istorie, Mihaela vorbește cu nonșalanță despre noua ei relație: "Orice iubire la început te înflorește, te face să strălucești, iar eu sunt acum în această etapă", a spus ea.


Pentru că îi plac sporturile extreme, și iubirea ei de început este "extremă" și, deși sunt la început, Mihaela spune că nu poate fi vorba încă despre o iubire: "Este o atracție, o îndrăgosteală".


"Sunt totuși o femeie lucidă și calculată când vine vorba despre sentimente mari", adaugă ea, parcă pentru a se convinge singură să nu se lase purtată de val.


"Este un început de poveste. Vedem noi unde duce", spune Mihaela Rădulescu, subliniind că nu se vede măritată. "Mie îmi place să fiu om liber".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.1983 secunde