Madonna riscă să fie evacuată

160
Madonna riscă să fie evacuată - 86dbdd770800bc738a05d502780eb785.jpg
Ea a fost dată în judecată de un vecin care s-a plâns de muzica asurzitoare și pașii apăsați de dans ai artistei, care a fost deja amenințată cu evacuarea dacă nu renunță la acest antrenament în apartamentul ei din cartierul newyorkez Central Park West, potrivit New York Post.
Procesul intentat Madonnei, la Curtea Supremă Manhattan, s-ar putea încheia cu evacuarea artistei din apartamentul pe care l-a transformat practic într-un studio de dans.
"Madonna și unul sau mai mulți musafiri dansează și se antrenează în mod repetat... pe o muzică nejustificat de tare și amplificată, cauzând zgomot și vibrații prin pereți, tavane și calorifere", se arată în reclamația lui Karen George, al cărei apartament se află deasupra locuinței Madonnei, care stă la etajul șapte.
"Karen George a fost obligată să suporte muzică asurzitoare, pași apăsați și zguduirea pereților, timp de aproximativ o oră și jumătate și până la trei ore pe zi", se arată în plângerea împotriva administrației imobilului.
Consiliul de administrație susține că Madonna a fost deja amenințată cu evacuarea dacă nu renunță la a ține sesiuni de dans în apartament.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 19 Octombrie 2009
Stire din Monden : Și altfel despre Osama Ben Laden
Luni, 19 Octombrie 2009
Stire din Monden : Un nou personaj în familia Simpson
Pagina a fost generata in 3.0708 secunde