Kamara de la AlbNegru va fi încă o dată tătic

292
2
Kamara de la AlbNegru va fi încă o dată tătic - kamarasainsuratinsecretpe1212201-1390557042.jpg
Vești bune, dar și triste în ultima perioadă pentru Kamara (38 de ani), jumătatea de culoare a trupei AlbNegru. După ce recent a anunțat în emisiunea lui Teo că mama lui e bolnavă de cancer în ultima fază, Kamara are și motive să zâmbească.
El a primit o veste bună pe plan personal, însă, din superstiție, crede că încă nu este momentul să dea detalii despre acest lucru: Oana, soția lui, este însărcinată! Solistul a recunoscut, pentru Click!, că va deveni tată, dar a fost scump la vorbă, deși motivul pentru care l-am contactat este unul fericit.


Cei doi au fost prezenți zilele trecute la un eveniment monden, unde solista și-a scos burtica în lume, însă a reușit să treacă neobservată, sarcina fiind în primul trimestru. Totuși prieteni de-ai solistului au mirosit că acesta le ascunde ceva, dar vor păstra discreția.


Oana și Kamara s-au căsătorit pe 12 decembrie 2012. Solistul de la AlbNegru mai are o fată dintr-o relație anterioară, scrie click.ro.


Comentează știrea

christian louboutin shoes outlet
28 februarie 2014
christian louboutin shoes outlet

louboutin espadrilles sale Stiri Monden : Kamara de la AlbNegru va fi încă o dată tătic | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin shoes outlet http://thumbnailsample.delmonsolutions.com/images/christian-louboutin-love-flats.asp

Kamara
2 august 2014
Erată

Buna sa va fie ziua! Tin sa spun ca apreciez ziarul vostru online, dar trebuie sa va atrag atentia ca, poza publicata la acest articol e total nepotrivita. In imaginea alaturata articolului nu e sotia mea langa mine, ci o fosta cu care nu mai am nimic de a face de peste 4 ani. Va rog frumos sa schimbati aceasta poza atat din motive personale si familiale, cat si pentru faptul ca, aceasta poza, in acest context, imi prejudiciaza imaginea. Stiti si voi cum si cat de repede sunt preluate stirile. Va doresc o zi frumoasa...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.892 secunde