Jay-Z vrea să cânte la nunți și botezuri

308
Rapperul Jay-Z, multimilionar în dolari, a declarat recent că intenționează să devină DJ de nunți și că pregătește un spectacol extravagant, folosind o listă de cântece preînregistrate, pentru a nu mai fi nevoit să mixeze el însuși acele piese în timpul ceremoniei, relatează femalefirst.co.uk.
"Am totul plănuit. Voi cumpăra un set Serato și un software pentru DJ. Voi pregăti acest spectacol timp de șase luni, apoi voi afla suma cerută de cel mai bun DJ din lume, apoi eu voi cere dublu și voi pleca în turneu să cânt la nunți și la alte sărbători, precum bar mitzvah (ceremonie religioasă evreiască, nr.)", a declarat Jay-Z.
Starul american, în vârstă de 39 de ani, căsătorit cu Beyonce Knowles, a recunoscut faptul că serviciile pe care le va oferi nu vor fi deloc ieftine, însă a promis că spectacolul pe care îl va concepe va merita toți banii și i-a sfătuit pe eventualii clienți să îl contacteze cât mai repede, pentru a beneficia de tarife promoționale.
"Voi avea în spatele meu proiecții video și o trupă de dansatori. Voi avea figuranți care interpretează rolurile unor oameni care ies în oraș și beau șampanie, în momentul în care eu voi interpreta o anumită piesă. Voi scoate un întreg spectacol din această idee. Dacă vreți să mă închiriați, închiriați-mă devreme, deoarece tarifele de început vor fi puțin mai mici. După ce voi căpăta puțină experiență, va fi foarte greu să îmi închiriați serviciile", a declarat Jay-Z.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 02 Noiembrie 2009
Stire din Monden : Mi-a alergat Vama prin vene
Sâmbătă, 31 Octombrie 2009
Stire din Monden : Invitație de pe blogul lui BEBE
Sâmbătă, 31 Octombrie 2009
Stire din Monden : Vama în Club Phoenix
Pagina a fost generata in 2.9489 secunde