IMAGINI INCENDIARE cu ROMÂNCA DATĂ AFARĂ DE LA JOB, după "O NOAPTE DE SEX INCREDIBIL" cu ORLANDO BLOOM

3335
3
IMAGINI INCENDIARE cu ROMÂNCA DATĂ AFARĂ DE LA JOB, după
Viviana Ross, o chelneriță în vârstă de 21 de ani, angajată a unui hotel, a fost concediată de șeful ei după ce acesta a găsit-o goală în una dintre camere, după o noapte petrecută cu Orlando Bloom. Acum actorul și-a prezentat scuze față de româncă, potrivit contactmusic.com.


După ce știrea despre concedierea Vivianei s-a răspândit în publicațiile internaționale și site-urile dedicate celebrităților, o sursă apropiată de Orlando a dezvăluit că acesta a fost "un gentlemen perfect" și a sunat-o pentru a-și exprima regretul.


Potrivit The Sun, Bloom ar fi telefonat chiar la hotel, prima oară pentru a obține numărul personal al tinerei, întrucât cei doi nu au făcut schimb de date personale după noaptea petrecută împreună.




Viviana Ross este născută în Dublin, însă părinții ei sunt români. Aceasta lucra la hotelul Chiltern Firehouse, din Londra, dar încerca în același timp să își urmeze visul de a avea o carieră în cinematografie.




Viviana s-a înțeles bine cu actorul, care era cazat de câteva zile la hotel, iar într-o seară, după ce i s-a terminat tura, aceasta i-a acceptat invitația de a ise alătura în cameră.




Tânăra a fost concediată după ce managerul de la Chiltern Firehouse a găsit-o goală în camera actorului.



Un prieten de-al româncei a oferit mai multe detalii despre incident. Potrivit acestuia, Viviana nu regretă "noaptea de sex incredibil", dar a fost "rănită" de faptul că a fost concediată.






Comentează știrea

Dan
24 mai 2017
Interes major

Bagaboanda necesara in noptile lungi, mai ales cand ai pițule.

Labagiu
24 mai 2017
Curveturi

Coardele virgine isi fac loc cu curu'pentru reclama.. Munca e grea ele scarbite!! Sug pula la chelioshi burtoshi cu garda jmecherie.. Le fut baietii in cur la greu si muie cat cuprinde!! Bani sa ai ca javre sunt toate.. Pretul corect si le faci wc-ul tau

a-mirabilis
25 mai 2017
correct promotion

O,, ocazie fake''mai buna decat aceasta pentru a atrage atentia celor care se ocupa se ocupa de,,promovarea''viitoarelor vedete ce va vor incanta cu eschibitionismul lor nici ca se putea altfel.Din pacate e veche metoda si care se practica in Romania la greu.Pai cum sint promovate vedetele noastre romanesti ,Pelinel,Tonciu,Ghenea,Vantur,Pistol ,Gina Manelista,Bio-in-seu ?

Articole pe aceeași temă

Vineri, 30 Iulie 2010
Stire din Monden : Orlando Bloom va fi tată
Pagina a fost generata in 1.6469 secunde