Faci prea mult sex?

561
Faci prea mult sex? - sex-1310322355.jpg
Se estimează că 6 la sută sau mai mult din populație experimentează dependența de sex, iar una din cinci este femeie.
Dacă te uiți la daunele pe care le produc asupra cor-pului viciile pur fizice, cum ar fi heroina sau cocaina, care se pot răzbuna pe corp, atunci dependența de sex poate părea, într-adevăr, o alt fel de problemă. Dar de-pendența de sex îndeplinește cu siguranță unul din criteriile pentru dependență. Ca și alte vicii, persoana este condusă de o dorință nestăpânită să caute și să se implice în comportamente care îi aduce beneficii sau un fel de intoxicare, chiar dacă acest lucru le poate provoca întreruperi enorme și chiar dăunătoare vieții lor.
Dacă ești dependent de sex, poți simți că ai nevoie de o cantitate semnificativ crescută de sex pentru a te simți împlinit sexual. Și poți să ai o astfel de dorință persistentă încât să cheltui mult timp implicându-te în activități necesare pentru
a-ți îndeplini dorințele sau a te recupera în urma efectelor.
Prin urmare, dependența de sex poate interfera cu munca, hobby-urile și relațiile cu familia și prietenii. Te poți lupta să reduci sau să îți controlezi comportamentul și totuși să-l continui, în ciuda faptului că ești conștient de problemele fizice și psiho-logice pe care ți le provoacă.
(Un articol sexgen.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.842 secunde