Diana Dumitrescu renunță la mașină! De ce a luat actrița această decizie

528
2
Diana Dumitrescu renunță la mașină! De ce a luat actrița această decizie - dia-1398246359.jpg
Cunoscută ca o șoferiță înrăită, Diana Dumitrescu s-a hotărât să renunțe la autoturismul personal. Actrița vrea să facă mai multă mișcare și să dea jos kilogramele pe care le-a acumulat în timpul sărbătorilor pascale.


Fosta soție a regizorului Ducu Ion s-a relaxat de Paște alături de familia ei, în Constanța, și, deși nu se consideră o bucătăreasă iscusită, a gătit pentru nepoțica ei, scrie www.ziarulring.ro.


"Am intrat în bucătărie lângă mama, am tras cu ochiul la prepararea drobului. N-am făcut tradiționalul cozonac, în schimb am făcut cupcakes și s-a bucurat foarte mult nepoțica mea de un an și jumătate.


Am mâncat mult, cred că m-am îngrășat vreo două kilograme, așa că voi lua măsuri și voi merge peste tot doar cu bicicleta", a povestit Diana.


Comentează știrea

fake vs authentic hermes birkin
10 mai 2014
fake vs authentic hermes birkin

kelly bag xxl Stiri Monden : Diana Dumitrescu renunță la mașină! De ce a luat actrița această decizie | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online fake vs authentic hermes birkin http://bybusklubben.dk/gallery/fake-vs-authentic-hermes-birkin-4517.html

knock off oakleys
29 mai 2014
knock off oakleys

Stiri Monden : Diana Dumitrescu renunță la mașină! De ce a luat actrița această decizie | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online knock off oakleys http://www.albert-anker.ch/temp.asp?id=knock-off-oakleys

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3603 secunde