Diana Dumitrescu are probleme cu banii?

741
Diana Dumitrescu are probleme cu banii? - dianadumitrescu-1387814947.jpg
Actrița Diana Dumitrescu nu pare să treacă prin cea mai bună perioadă a vieții sale. După divorțul de Ducu Ion, frumoasa blondă s-a lansat în afaceri cu... cutii. În mod incredibil, Diana vinde cutii handmade pe Internet, lucru care dă de gândit cu privire la finanțele sale, scrie libertatea.ro.

Despărțirea de Ducu Ion și rolurile tot mai puține din ultima perioadă au făcut-o pe Diana Dumitrescu să se reorienteze cu privire la veniturile sale. Astfel, blonda a pus pe picioare o afacere cu cutii handmade. 

Actrița vinde cutii botezate "D’box" pe Facebook cu prețuri cuprinse între 30 de lei și 400 lei. Mai mult, vedeta a făcut și reduceri pentru multe dintre articole în perioada sărbătorilor. "Comenzile pentru D’Box se fac prin mesaj", se specifică pe pagina de Facebook a cutiilor.

În ultimele săptămâni, vedeta a tot mers la diferite târguri unde și-a expus marfa. Actrița este ajutată în această afacere de către Demi, sora ei. "E un mic hobby, care se transformă încet-încet într-o pasiune", a scris în urmă cu ceva timp Diana pe propriul blog. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8825 secunde