Daniela Crudu, înșelată din iarnă: "Părinții lui Mihai m-au avertizat, dar eu nu i-am crezut"

205
Daniela Crudu, înșelată din iarnă:
Daniela Crudu și fotbalistul Mihai Costea au ajuns la final de drum. Apropiații lor nu credeau în despărțire, mai ales că de-a lungul timpului au avut parte de multe astfel de episoade, însă de această dată bruneta a fost mai categorică decât oricând.

Dincolo de infidelitățile lui Nilă cu o femeie din Vâlcea – orașul natal al atacantului - relații despre care Daniela a auzit, însă care nu i-au fost confirmate, bruneta a trăit în ultima perioadă un adevărat coșmar. Surse din anturajul celor doi au povestit, în exclusivitate pentru Click!, că Mihai Costea este un tip extrem de gelos.

"Anul acesta parcă s-a întrecut pe el în astfel de crize. Ajunsese în asemenea hal încât îi monitoriza Danielei fiecare mișcare. Ea nu ieșea niciodată neînsoțită, iar când, datorită job-ului, trebuia să meargă la anumite evenimente, Nilă o punea să facă poze și filmulețe, prin care el să-și dea seama că ea nu-l minte și că este acolo unde îi spusese inițial. Mai mult decât atât, în ultimul timp acesta îi cerea să folosească o anumită aplicație a mobilului pentru a o și vedea în timp ce vorbeau la telefon. Tot pentru a avea confirmarea că ea nu este cu cineva", ne-a povestit un apropiat al celor doi foști iubiți.

În urmă cu două săptămâni, Daniela i-a propus lui Nilă în glumă să se despartă, iar spre surprinderea ei, acesta a acceptat.

"Am rămas șocată! Eu am vrut să-i dau o lecție, dar el a zis : Da! Ce relație mai rezistă în 2014?! Ca apoi să aflu că avea o relație cu o fată, Alina, din Râmnicu Vâlcea, din februarie! A fost cu ea să dea probe și în Polonia la noua echipă de fotbal. Toată Vâlcea știa, numai eu nu! Eu îmi doream un copil cu el, renunțasem să mai iau anticoncepționale", a povestit Daniela în lacrimi, la "Acces Direct", scrie click.ro.

Chiar părinții lui Nilă au avertizat-o că ceva nu e în regukă cu băiatul lor. "M-au atenționat că mai e o prezență feminină, dar eu n-am crezut", a spus ea, citată de click.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 24 Decembrie 2013
Stire din Monden : Cruduța pune punctul pe I!
Pagina a fost generata in 1.4339 secunde