Angelina Jolie și-a extirpat ovarele: Nu voi mai putea avea copii... dar mă simt împăcată

185
2
Angelina Jolie și-a extirpat ovarele: Nu voi mai putea avea copii... dar mă simt împăcată - 27434-1427191985.jpg
Actrița americană Angelina Jolie (39 de ani) a dezvăluit că a suferit o operație prin care și-a extirpat ambele ovare. Angelina a mărturisit că a apelat la acestă intervenție chirurgicală pentru este purtătoarea unei gene care crește riscul cancer ovarian. Mama actriței, Marcheline Bertrand, a murit la 56 de ani, după ce s-a luptat cu această formă de cancer timp de un deceniu.

"Plănuiam acest lucru de ceva vreme. Este o operație mai puțin complicată decât mastectomia, dar efectele ei sunt severe. Femeia ajunge la o menopauză forțată. Așa că m-am pregătit fizic și emoțional, am discutat cu medicii, m-am documentat despre medicina alternativă...", a scris actrița.

"Mi-am spus că trebuie să fiu calmă, puternică, pentru că nu am niciun motiv să mă gândesc că nu voi apuca să-mi văd copiii crescând și că nu-mi voi cunoaște nepoții... În aceeași zi am fost la chirurgul care a tratat-o și pe mama. Ultima oară am văzut-o în ziua în care mama a murit. A izbucnit în lacrimi și mi-a spus: «Arăți exact ca ea». Asta m-a dărâmat. Apoi am zâmbit și am stabilit că trebuie să rezolvăm această problemă", a mai scris Angelina Jolie.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

rodica
25 martie 2015
cea mai cautata oferta de lucru a anului!

Cea mai cautata oferta de lucru a anului! Vrem sa extindem fenomenul care s-a declansat deja! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Duminică, 01 Iunie 2014
Stire din Monden : Angelina Jolie, suspectă de cancer
Pagina a fost generata in 3.3656 secunde