Alexandra Ungureanu, înnebunită după sport

212
Alexandra Ungureanu, înnebunită după sport - alexandraungureanu-1359988228.jpg
Ca mai toate vedetele și Alexandra Ungureanu știe că peste tot se pune accentul pe imagine, motiv pentru care a optat pentru un stil de viață sănătos. Astfel, pentru a se menține în formă, vedeta face sport și încearcă să aibă un regim alimentar echilibrat. Cântăreața a mărturisit că nu este adepta dietelor și se mai lasă pradă tentațiilor culinare. 


"Eu îmi încep ziua cu desertul. În fiecare dimineață mănânc salată de fructe de sezon, la care adaug nuci, caju, migdale crude sau semințe de susan. Nu există nimic mai delicios și mai sănătos. Dar evident că nu pot rămâne indiferentă în fața deliciilor rafinate. Îmi plac: ciocolata, în orice combinație, deserturile cu brânză dulce, mai ales cheesecake-ul, și piureul de castane", a declarat Alexandra Ungureanu pentru csid.ro. Cu toate acestea, Alexandra scapă de calorii în sala de forță sau prin mișcare în aer liber.

"În anotimpul cald oricând aleg să fac jogging în parc, cu căștile în urechi, o tură pe role sau o fugă nebună prin oraș cu bicicleta. Dar am și antrenamente în sală, pentru tonifiere și definire. Sportul e un adevărat miracol, dincolo de sănătate, aduce gânduri pozitive.Și regret de fiecare dată când programul mă ține departe de sală sau parc", a completat cântăreața.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.242 secunde