Accesorii erotice cu care alungi plictiseala din pat

584
Accesorii erotice cu care alungi plictiseala din pat - 815d84b2a23822ac6d096eb75837247c.jpg
Nu vorbim de jucăriile erotice clasice, ci de obiectele banale, dar, care, introduse în partida de sex, vă oferă o experiență nouă și palpitantă! Fiecare cuplu găsește
în timp o rețetă a plăcerii, care nu dă greș. Totuși, rețeta succesului în pat ajunge să vă dăuneze, atunci când apelați mereu la ea ca o plasă de siguranță. Rutina apare din teama de a risca. Doar riscând, veți găsi alte și alte lucruri noi, care să vă aducă în extaz.



Iată câteva accesorii care transformă total partida de sex și cu ajutorul cărora alungați plictiseala din pat!


Oglinda aduce fantezie partidelor de sex monotone

Oglinda oferă un farmec cu totul și cu totul special unei partide de sex. Îți satisface simultan fanteziile voyeuristice și pe cele exhibiționiste. În fața oglinzii simți că te expui în fața iubitului tău și îl poți urmări cum te soarbe din priviri. Ai impresia că vizionezi un film pentru adulți, în care tu joci rolul principal. Sexul în fața oglinzii îți crește adrenalina pentru că ai ocazia să te vezi într-o postură cu adevărat inedită.

În plus, senzația pe care o ai când privirile voastre se intersectează în oglindă este pur și simplu electrică. Acest accesoriu erotic oferă multă fantezie unei vieți sexuale monotone.

Există mai multe maniere de a folosi o oglindă: puteți opta pentru sexul din picioare în fața unei oglinzi care este deja montată pe un perete sau, dacă vreți să transformați practica într-un obicei, montați o oglindă în dreptul patului. Dacă ai șifonierul în fața patului oglinda poate fi pusă pe o ușă. În acest fel, ori de câte ori faceți sex, puteți arunca un ochi în oglindă! Citeste mai departe...

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 12 Aprilie 2011
Stire din Monden : Aruncă prejudecățile din pat
Luni, 11 Aprilie 2011
Stire din Monden : Sexul sigur
Sâmbătă, 09 Aprilie 2011
Stire din Monden : S-a rupt lanțul de iubire
Pagina a fost generata in 1.7439 secunde