Trucuri obraznice! Folosește hainele pentru a-ți seduce iubitul

184
Trucuri obraznice! Folosește hainele pentru a-ți seduce iubitul - trucuriobraznice-1397740769.jpg
Vrei o partidă toridă de sex? Află cum poți folosi articolele vestimentare, pentru a-l incita și a-l provoca pe iubitul tău. Înainte să te dezbraci de tot și să treceți la "treabă", ține cont de următoarele trucuri!


1. Lasă-l să te privească în timp ce porți numai o pereche de chiloței minusculi, sutien și cizme cu toc înalt. Priveliștea asta înnebunește orice bărbat, garantat.


2. Leagă-l la ochi cu o eșarfă, sau cu propria cravată, dacă are așa ceva. Dacă îl împiedici să te vadă, tensiunea sexuală va crește spectaculos.


3. Ia o cămașă de mătase fină pe tine (și doar atât!), urcă-te pe el și apoi alunecă ușor, de-a lungul trupului său gol.


4. Desfă-i pantalonii, dar nu îi da jos. În loc de asta, strecoară-ți mâna în pantalonii lui și mângăie-l ușor. Îi va da fiori de plăcere...




5. Scoate-i cureaua, pliaz-o în două și lovește-l ușor peste fund. Nu cu partea cu catarama!


6. Leagă-i gleznele cu sutienul tău. Dacă îi restricționezi mișcările, vei putea prelua controlul, iar el se va bucura de plăcerea de a fi dominat de către tine.


7. Spune-i să te mângâie sau să te sărute în zona intimă în timp ce încă mai ai lenjerie pe tine. Chiloții vor fi un obstacol, iar respirația lui caldă acolo îți va amplifica senzațiile de mii de ori.


8. Nu îl lăsa să își dea jos tricoul înainte să faceți sex. Când sunteți aproape de orgasm, apucă-i cu fermitate bluza și fă-l să vină mai aproape de tine.


9. Dă-ți jos chiloții cu mișcări fooooarte lente, dar păstrează fusta pe tine. Gestul tău îi va transmite mesajul că te-ai excitat foarte mult și că nu mai poți aștepta nicio secundă în plus.(sursa:www. Acasatv.ro)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Aprilie 2014
Stire din Life and Style : Pune-ți în practică fanteziile!
Pagina a fost generata in 0.5191 secunde