Cum să ai încredere în tine în timpul sexului

180
Cum să ai încredere în tine în timpul sexului - incredere-1406113889.jpg
De multe ori îți este greu să ai încredere în tine și să te simți sexy în viața de zi cu zi, ce să mai spunem de momentele pasionale alături de iubitul tău! Nu mai porți sutienul cu push-up, ți-ai dat jos tocurile care îți făceau fundul să arate mai bine, poate vede și începutul de celulită de pe picioare...


Uneori poate fi foarte dificil pentru o femeie să se simtă sexy în timpul sexului, în special dacă nu are corpul perfect pe care și-l dorește. Și, să fim serioși, câte dintre noi ne putem lăuda cu un corp perfect? Din fericire, există câteva trucuri care te vor face să ai mai multă încredere în tine în pat.


Poartă lenjerie deosebită. Nu este nevoie să îți cumperi un catsuite din latex pentru a-l da pe spate pe iubitul tău, chiar și o lenjerie din dantelă roșie îl va impresiona. Sau ce spui de un corset? Când vine vorba de lenjerie sexy, ai de unde alege!
Pregătește un playlist


Fie că este vorba de o melodii romantice sau heavy metal, pregătește un playlist cu piese care ți se par într-un fel sau altul senzuale și potrivite pentru sex.
Ia inițiativa


Experții în sex spun că unul din lucrurile pe care un bărbat le dorește cel mai mult în pat este ca femeia să preia initiativa. Îi poți șopti la ureche ce ai de gând să îi faci (sau ce vrei ca el să îți facă ție), într-un mod cât mai senzual și detaliat sau, dacă îți este jenă, poți pur și simplu să faci o scurtă pauză de la sex pentru a-l impinge pe spate pentru puțin sex oral înainte să te urci peste el.


Stinge lumina. Dacă nu te simți deloc confortabil cu corpul tău și ți-e jenă să stai dezbrăcată în fața lui, poți stinge lumina când faceți sex. Evită, totuși, să faci asta de fiecare dată. O altă idee ar fi să stingi lumina, dar să aprinzi niște lumănărele; astfel, nu îți va vedea atât de bine corpul, însă vei crea o atmosferă romantică. 


Dar ține minte! Din moment ce vă culcați împreună, este evident că se simte atras de tine și de corpul tău, deci nu mai fi atât de complexată.(sursa:www.cosmopolitan.ro)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Iulie 2014
Stire din Life and Style : Cum să refuzi elegant avansurile
Miercuri, 23 Iulie 2014
Stire din Life and Style : Locuri unde trebuie să faci sex
Miercuri, 23 Iulie 2014
Stire din Life and Style : Sex cu lumina aprinsă
Miercuri, 23 Iulie 2014
Stire din Life and Style : Cum păstrezi pasiunea în cuplu
Marţi, 22 Iulie 2014
Stire din Life and Style : Preludiul perfect
Pagina a fost generata in 1.1091 secunde