Cum păstrezi pasiunea în cuplu

112
Cum păstrezi pasiunea în cuplu - pasiunea-1406033870.jpg
Îți aduci aminte de perioada când nu îți puteai lua mâinile de pe partener? O privire, o atingere și toată ziua radiai. Arătai bine, erai interesată, păreai să ai cantități inepuizabile de energie pentru romantism și sex. Dar acum că sunteți împreună de ceva timp lucrurile s-au schimbat. Zilele tale sunt pline de liste cu lucrurile ce trebuie făcute, de obligații sociale și nu neapărat de nopți fierbinți și mesaje de dragoste.


Când partenerul te mângâie mai degrabă devii somnoroasă decât excitată. Somnul sau televizorul ajung să sune mai bine decât sexul. Îți iubești partenerul, dar poate nu te mai simți ca la început. Din păcate, euforia rar durează pentru totdeauna, mai ales când responsabilitățile vieții primează. Dintr-o dată nu mai ai timp pentru o mângâiere tandră, o conversație intimă și cu atât mai puțin pentru o noapte întreagă de romantism și sex.
1. Arată-ți dragostea prin gesturi mici


Lasă-i un bilețel pe pernă, în servietă sau în cartea pe care o citește. Adu-i acasă ceva bun. Dă-i un mesaj, sună-l sau trimite-i un email spunându-i că te gândești la el. Scrie o listă cu motivele pentru care îl iubești și apreciezi, apoi șoptește-i fiecare din aceste lucruri la ureche. Câteodată gesturile mici lasă o impresie puternică.
2. Animă lucrurile


Sparge bariera acelui "m-am plictisit" care de multe ori îmbolnăvește relațiile lungi; învățând ceva sau făcând ceva nou împreună. Participarea la activități în doi este de multe ori liantul ce face ca relațiile să funcționeze și vă aduce fericire. Mergeți să patinați, luați lecții de salsa, plimbați-vă cu rolele, închiriați biciclete pentru două persoane sau sărbătoriți și alte evenimente în afară de aniversarea voastră - cum ar fi prima oară când ați făcut sex sau prima săptămână de când ați început dieta. Este uimitor ce puteți realiza ieșind din rutină și trecând peste zona de confort a vieții amoroase.
3. Fii generoasă cu complimentele


Spune "mulțumesc", oferă-i o îmbrățișare, fă-i un compliment - orice îi arată că îți dai seama cât de mult înseamnă pentru tine și că îl apreciezi, accentuând pe caracteristicile pozitive și pe ceea ce este bun în celălalt și în relația voastră ajungi la o situația de tip win/win (câștig/câștig). Când ești mulțumită de tine și de lucrurile bune din viața ta, atragi mai multe lucruri bune.(sursa:www.unica.ro)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Iulie 2014
Stire din Life and Style : Cum să refuzi elegant avansurile
Miercuri, 23 Iulie 2014
Stire din Life and Style : Locuri unde trebuie să faci sex
Miercuri, 23 Iulie 2014
Stire din Life and Style : Sex cu lumina aprinsă
Marţi, 22 Iulie 2014
Stire din Life and Style : Preludiul perfect
Marţi, 22 Iulie 2014
Stire din Life and Style : Crezi ca te înșeală?
Pagina a fost generata in 0.5478 secunde