Ce trebuie să știi înainte să-ți începi viața sexuală

159
Ce trebuie să știi înainte să-ți începi viața sexuală - viatasexuala-1398241780.jpg
A-ți începe viața sexuală este un pas important în viața oricărei femei, iată câteva aspecte de care să ții cont înainte să faci acest pas ireversibil.


Când este momentul potrivit?


Din păcate, nu există o formulă care să ne ajute în acest sens. Cel mai simplu răspuns este: "când simți că ești pregătită". Astfel, nu trebuie să îți începi viața sexuală doar pentru că iubitul tău insistă să faci asta sau pentru că ești singura din grupul tău de prietene care este încă virgină. Decizia trebuie să îți aparțină în totalitate pentru că, în fond, este corpul tău.


Atunci când decizi că este momentul potrivit pentru a duce relația cu partenerul la un nou nivel, este de la sine înțeles că ai încredere în el și că relația este destul de serioasă. În niciun caz nu îți pierde virginitatea cu un tip care nu merită sau în urma unei decizii de moment! Vei regreta asta mai târziu.


Vorbiți despre protecție


Oricâtă încredere ai avea în el, în momentul în care se pune problema sexului, este foarte important să aduci în discuție protecția, chiar dacă ți se pare de la sine înțeles ca el să aibă prezervative pregătite.


Există două mari riscuri pe care ți le asumi în momentul când întreții raporturi sexuale fără prezervativ. Primul dintre acestea este să rămâi însărcinată, iar cel de-al doilea este să iei o boală cu transmitere sexuală. Chiar dacă iubitul tău insistă că poate să nu ejaculeze în tine, nu ai niciun motiv pentru care să îl crezi, din moment ce încă nu ai făcut sex cu el. În plus, lichidul seminal nu este eliberat doar prin ejaculare, ci și înainte, iar cele câteva picături ce pot curge înainte (și de care el nu își dă seama) conțin de asemenea spermatozoizi.


Nu te speria


Sigur, primul contact sexual nu este chiar cel mai plăcut, dar încearcă să nu te gândești la asta. Durerea nu este atât de puternică cum ar spune unele, iar dacă nu vei știi ce și cum să faci nu te va blama nimeni. În fond, este prima dată pentru tine și în mod evident nu ai experiență.


Încearcă să te simți cât mai confortabil


Sexul este cel mai intim act ce poate avea loc între două persoane. Chiar dacă este prima dată pentru tine, încearcă pe cât posibil să lași emoțiile deoparte și să te simți bine. Acesta este și motivul pentru care vrei să faci sex, nu?(sursa:www.cosmopolitan.ro)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 24 Aprilie 2014
Stire din Life and Style : Cum sa fii o iubită mai bună
Pagina a fost generata in 1.0418 secunde