Sex … și spaghete cu sos

636
Sex … și spaghete cu sos - sexsispaghete-1487337265.jpg

Articole recomandate

Un român însurat merge într-o delegație în Italia. Acolo cunoaște o italiancă superbă, cu care stabilește o relație. După mai multe luni în care bărbatul a făcut mai multe drumuri în Italia, amanta îi spune, pe un ton foarte serios, că a rămas însărcinată.

Bărbatul rămâne afiș la spusele femeii și durează vreo zece minute până își revine. Apoi, îi propune femeii o soluție de compromis, prin care el să nu-și distrugă familia și ea să poată păstra copilul. Așadar, îi oferă o sumă mare de bani pentru a păstra copilul și îi promite să plătească o pensie alimentară consistentă. Pentru a nu da de bănuit, îi recomandă italiencei să-i trimită o carte poștală cu dedicația "Spaghete", pentru ca soția lui să nu intre la bănuieli, iar el să se poată ocupa de formalitățile pentru pensia alimentară.

Trece timpul și bărbatul aproape că uitase de aventura lui, când soția îl anunță că are o carte poștală din Italia cu o dedicație foarte ciudată. Bărbatul o ia liniștit, iar după ce o citește se albește tot la față, neștiind ce să mai creadă. Textul era următorul: "Spaghete, spaghete, spaghete, spaghete, trei cu chiftele și una fără… trimite mai mult sos…!!!" 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Februarie 2017
Stire din Fun : Dragostea la vârsta  a treia, o fiță
Sâmbătă, 18 Februarie 2017
Stire din Fun : Când părinții vor  să te însoare...
Sâmbătă, 18 Februarie 2017
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 17 Februarie 2017
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 16 Februarie 2017
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 15 Februarie 2017
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 14 Februarie 2017
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.4482 secunde