Horoscop

217
Horoscop - horosco-1506094215.jpg

Articole recomandate

Berbec: Aveți o capacitate de comunicare foarte bună și rezolvați mai ușor toate problemele. Puteți face planuri de viitor, pentru că aveți idei excelente. Profitați din plin de aceste momente. 


Taur: Puteți rezolva o problemă financiară. Este momentul să vă consolidați relațiile de prietenie și de afaceri. 


Gemeni: Este o zi destul de dificilă, în care aveți multe de rezolvat. Principala problemă s-ar putea să fie de natură financiară. Spre seară, aveți musafiri de rang înalt. 


Rac: Dimineață, sunteți hotărât să faceți câteva schimbări prin casă, dar nu sunteți sigur că partenerul de viață va fi de acord. Stabiliți-vă clar prioritățile și v-ați asigurat succesul. Dar pe un ton calm! 


Leu: Aveți șanse de reușită în orice domeniu, mai ales la examene. Relațiile sentimentale merg bine, dar vă recomandăm să fiți mai atent la problemele partenerului de viață. Are și el nevoile lui. 


Fecioară: Un prieten vă dă de gândit, sfătuindu-vă să vă temperați dorința de a câștiga bani cu orice preț. Încercați să vedeți și alte interese decât cele de natură materială! Vă sfătuim să acordați mai mult timp relațiilor parteneriale. 


Balanță: Simțul practic și dorința de schimbare vă ajută să intrați în afaceri. S-ar putea ca un prieten să vă propună o colaborare aparent profitabilă. Nu vă grăbiți să promiteți nimic! 


Scorpion: S-ar putea să începeți o nouă etapă, mai ales în plan sentimental. Nu este exclus să demarați o afacere. Sunteți comunicativ și puteți avea succes în călătorii. 


Săgetător: Zi prielnică pentru ieșiri cu prietenii. Aveți posibilitatea să rezolvați ușor probleme familiale. Vi se conturează un plan de afaceri. Dacă mai aveți dubii, vă sfătuim să apelați la o persoană mai cu experiență. 


Capricorn: Partenerul de viață vă impresionează cu un cadou. Spre seară, vă simțiți bine împreună, la o ieșire cu prietenii. Vă sfătuim să vă ascultați intuiția, chiar și în momentele de fericire. 


Vărsător: Colegii de serviciu și partenerul de viață vă apreciază pentru dorința de schimbare și înnoire. Organizați-vă cât mai riguros și nu pierdeți timpul! Azi aveți spor în tot ce faceți. 


Pești: Intenționați să vă implicați mai mult în treburile casei, iar partenerul de viață este încântat. Relațiile cu cei din jur sunt foarte bune și puteți să încheiați contracte sau să semnați documente oficiale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 22 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 21 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 20 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 19 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 18 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 16 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 15 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 14 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 13 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 12 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.1594 secunde