Horoscop

250
Horoscop - horosco-1505999986.jpg

Articole recomandate

Berbec: Se anunță o zi plictisitoare din toate punctele de vedere. Nu sunteți deschis cu cei din jur și acest lucru vă determină să vă confruntați cu o serie de probleme. Ideea este să nu cedați!


Taur: În prima parte a zilei credeți că persoana iubită vă neglijează și simțiți nevoia să primiți sfaturi și încurajări. Vă recomandăm să fiți mai sociabil, pentru că riscați să stricați relațiile cu anturajul. În rest, numai de bine. 


Gemeni: Ați crezut că va fi totul bine, dar iată că nu s-a întâmplat întocmai. Sunteți foarte obosit în această perioadă și nu prea aveți chef să comunicați. Ar fi indicat să evitați activitățile în care trebuie să vă concentrați intens. Alegeți doar activitățile cotidiene.


Rac: Veștile bune vin una câte una. O colaborare importantă vă poate aduce o sumă mare de bani. Nu este momentul să investiți, pentru că s-ar putea să ieșiți în pierdere. Evitați și călătoriile! 


Leu: Sunteți foarte ocupat, dar aveți destulă energie pentru a rezolva toate problemele. Car nu sunt puține deloc. Puteți să duceți la bun sfârșit tot ce ați început. Pe plan financiar, nu stați tocmai bine, dar perspectivele sunt bune.


Fecioară: Sunteți hotărât să obțineți bani prin orice mijloace. Un bărbat mai în vârstă încearcă să vă tempereze și vă sfătuim să îl ascultați. Încercați să acordați mai multă atenție celor din jur. 


Balanță: Familia este pe primul loc astăzi. Plecați într-o scurtă călătorie și faceți mici investiții pentru casă. După-amiază, este posibil să aveți mici probleme de sănătate. 


Scorpion: Astăzi s-ar putea să nu vă iasă totul așa cum ați sperat, deoarece un partener de afaceri nu își onorează promisiunile. Nu este o zi bună pentru afaceri. Și data viitoare să aveți mare grijă la actele pe care le semnați.


Săgetător: Întâmplări nefaste sunt prevăzute pentru ziua de astăzi. Mai mult, există riscul să pierdeți o sumă importantă. Acordați mai multă atenție relațiilor sentimentale! 


Capricorn: Dimineață nu sunteți prea comunicativ, motiv pentru care relațiile sociale pot avea de suferit. Nu este recomandabil să începeți activități sau colaborări noi, pentru că nu sunteți în cea mai bună formă. 


Vărsător: Doriți să stați de vorbă cu o persoană de sex opus despre problemele sentimentale din ultima vreme. Vi se pare că sunteți neglijat și aveți nevoie de sfaturi. Vă recomandăm să fiți mai sociabil.


Pești: Vă încearcă un sentiment de tristețe ușoară. Aveți grijă, riscați să vă izolați! Persoana iubită vă înțelege problemele și vă ajută să le rezolvați. Veți primi o veste bună spre seară.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 21 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 20 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 19 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 18 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 16 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 15 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 14 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 13 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 12 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 11 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4073 secunde