Horoscop

242
Horoscop - horosco-1505743498.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ziua începe cu un telefon important. Ai un prieten care are nevoie de ajutorul tău mai mult ca oricând. Fii alături de el și sprijină-l cât are nevoie. La un moment dat în viață, îți va mulțumi. 


Taur: Veștile nu sunt foarte bune azi. Sănătatea ta este pe marginea prăpastiei. Venirea toamnei își face de cap și te imobilizează, fie că vrei sau nu. O cură cu vitamine ți-ar prinde bine. Ai grijă la diferențele de temperatură. 


Gemeni: Chiar dacă problemele nu te ocolesc și ești obligat să înfrunți câteva aspecte mai puțin plăcute, vei face față cu brio tuturor provocărilor. Vei avea parte de un ajutor nesperat din partea unei rude. 
Încearcă să fii mai îngăduitor cu cei din jur. 


Rac: Ai început să te preocupi mai mult de tine, să ai grijă atât de fizicul tău, cât și de psihic. Ideal ar fi să lași individualismul la o parte și să nu uiți că și cei din jur sunt importanți. Oricum, este bine că vrei să faci o schimbare în viața ta. 


Leu: Ai curajul să spui ce te frământă, motiv pentru care te eliberezi de stresul acumulat în ultima perioadă. Ar fi indicat să iei o pauză de la activitățile care te solicită foarte mult din punct de vedere psihic. Mai mult sport te-ar ajuta să scapi de stres. 


Fecioară: Ai promis un lucru și te-ai ținut de cuvânt, fapt pentru care cei din anturaj au doar cuvinte de laudă la adresa ta. Vei trece și printr-o etapă mai puțin plăcută. Totul este să nu te lași doborât. 


Balanță: Când adevărul iese la iveală, tensiunea crește destul de mult. Așadar, dacă intențiile tale nu sunt dintre cele mai bune, gândește-te la consecințe. Mai bine ești corect de la bun început. 


Scorpion: Ideile tale referitoare la organizarea unui eveniment de marcă se concretizează rapid. Cei cu care colaborezi sunt te consideră original. 


Săgetător: Certurile din ultima perioadă îți dau de înțeles că ți-ai neglijat partenerul de viață. Nu mai încerca să arunci vina pe altul. Ești singurul vinovat. 


Capricorn: Vrei cu orice preț să scapi de problemele pe care le-ai dobândit odată cu noul loc de muncă. Așadar, vei lua decizia de a munci mai mult, pentru a ajunge la zi cu sarcinile de lucru. 


Vărsător: Echilibrul emoțional este puternic perturbat de un eveniment care se va petrece încă de la primele ore ale dimineții. Ai de făcut alegeri importante, dar nu trebuie să fii temător. 


Pești: Sentimentul de vinovăție încă persistă și de abia acum ai înțeles de ce a izbucnit acel conflict la locul de muncă. Nu te-ai fi gândit că tu ești de vină pentru tot. Stai fără grijă, că totul se va rezolva repede.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 18 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 16 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 15 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 14 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 13 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 12 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 11 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 09 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 08 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 07 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4491 secunde