Horoscop

184
Horoscop - horosco-1505479597.jpg

Articole recomandate

Berbec: Vă angajați într-un nou proiect care ar putea să vă aducă avantaje materiale substanțiale, dar nu veți avea timp liber. Aveți grijă să nu vă neglijați familia și prietenii!

Taur: Nu sunteți mulțumit de nimic și vă enervați repede. Nu vă descărcați nervii pe cei din jur! Vă sfătuim să vă păstrați cumpătul și să nu exagerați. Cu răbdare, toate se vor rezolva ușor.

Gemeni: În prima parte a zilei, aveți tendința să le căutați tuturor nod în papură. Seara petreceți momente plăcute alături de partenerul de viață. S-ar putea să vi se confirme plecarea într-o călătorie lungă.

Rac: S-ar putea ca o persoană apropiată să vă dezamăgească. Sunteți foarte energic și împrejurările vă sunt favorabile. Aveți mari șanse de reușită în tot ce faceți. Se pare că sunteți obosit și indispus.

Leu: Sunteți îngrijorat din cauza problemelor financiare. Vă puteți baza pe ajutorul unei persoane mai în vârstă. Se ivește ocazia să câștigați ceva în plus pe lângă salariu.

Fecioară: Este posibil să vă certați cu o colegă de serviciu, despre care aflați că vă bârfește. Păstrați-vă calmul și ascultați-vă intuiția! Vă recomandăm să stați mai mult în mijlocul familiei.

Balanță: Revine în actualitate o problemă sentimentală mai veche și s-ar putea să vă certați cu partenerul de viață. Gândiți-vă bine înainte de a face acuzații!

Scorpion: Nu vă ambiționați să vă rezolvați singur toate problemele. Sunteți obosit și este cazul să acceptați ajutorul prietenilor. Sfaturile unei persoane mai în vârstă vă ajută să aplanați un conflict cu un partener de afaceri.

Săgetător: O rudă mai în vârstă vă atrage atenția că nu vă purtați corect. Vă sfătuim să fiți prudent, ca să evitați deziluziile și certurile. Aveți mai multă grijă de sănătate!

Capricorn: Dimineață aveți sentimente contradictorii în ceea ce privește problemele profesionale și de familie. După-amiază reușiți să vă limpeziți puțin gândurile și petreceți momente plăcute alături de persoana iubită.

Vărsător: S-ar putea să plecați într-o călătorie. Deși aveți tendința să cheltuiți cam mult, aveți șanse să obțineți mari satisfacții. Descoperiți cu surprindere cât de bine vă simțiți într-un colectiv nou.

Pești: Sunteți energic și aveți dispoziția necesară pentru a rezolva o problemă partenerială mai veche. S-ar putea să vă dezamăgească un prieten în care ați avut mare încredere. Vă sfătuim să nu puneți la suflet.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 15 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 14 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 13 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 12 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 11 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 09 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 08 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 07 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 06 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 05 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.3582 secunde