Horoscop

219
Horoscop - horosco-1505393931.jpg

Articole recomandate

Berbec: Stai cu grija ca nu cumva cineva să profite de pe urma amabilității tale și atunci îsncerci să fii mai dur. Stai departe de problemele altora și chiar te implici destul de puțin la locul de muncă. Nu este genul tău, dar consideri că așa este mai bine.

Taur: Faci ceva cercetări din care reiese că un coleg de muncă se cam furișează și nu-și face treaba. Încearcă să îi atragi atenția că ești pus la punct cu situația, în sens contrar va face exact ca înainte.

Gemeni: Pe plan profesional lucrurile nu merg chiar în direcția potrivită, așa că nu este de mirare că nu ești în apele tale. Orice motive ai avea să fii supărat nu ai dreptul să îți verși nemulțumirile pe cei din jur.

Rac: Duci niște discuții lungi și epuizante cu cei din familie cu privire la schimbarea ambientului din locuință. Este vorba despre achiziționarea unui obiect important în casă și vrei ca tu să ai ultimul cuvânt.

Leu: Te temi ca nu cumva să rămâi cu o mare gaură în buget și din acest motiv analizezi ultimele cheltuieli făcute. Bilanțul nu este unul favorabil, dar nu te îngrijora prea tare.

Fecioară: Intuiția te ajută să te orientezi pe plan profesional, deci ai motive să te lași dus de val. Simțul practic te aduce în mijlocul unor situații favorabile, deci mergi înainte cu afacerile începute.

Balanță: Persoana iubită se sustrage oricând are ocazia de la treburile casnice, așa că tu trebuie să faci totul. Ai începe cu reproșurile, însă știi că nu funcționează.

Scorpion: Ți-ai pierdut credibilitatea atunci când vorbești, iar acest lucru îi face pe cei din jur să te evite. Îi judeci pe cei din jur și pari nemulțumit de orice fac sau spun, fără să ai un motiv.

Săgetător: Ai obiceiuri clare, iar dacă lucrurile nu se întâmplă cât bați din palme, ești gata să renunți. Consideri că universul complotează împotriva ta și de aici până la depresie mai este un singur pas.

Capricorn: Ți se cere extrem de multă energie astăzi pentru că trebuie să faci totul în pas alergător. Asta nu înseamnă că nu încerci să faci totul ca la carte, dar trebuie să fii mai energic.

Vărsător: Nu te interesează foarte mult să le faci altora pe plac. Cei din jur nu greșesc dacă te numesc egoist în această zi, iar tendința de a fi centrat doar pe tine continuă și zilele următoare.

Pești: Iei parte la un conflict fără să îți propui în mod special acest lucru. Desigur, intențiile tale sunt de a-i face pe certăreți să realizeze cât de puțin importante sunt motivele lor, însă nu reușești decât să îi iriți. E mai bine să-i lași să se descurce singuri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 14 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 13 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 12 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 11 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 09 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 08 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 07 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 06 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 05 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 04 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.3668 secunde