Horoscop

287
Horoscop - horoscop-1503406467.jpg

Articole recomandate

Berbec: Nimic nu îți stă în cale atunci când vrei să obții ceva. Ești încăpățânat până la extreme, dar nu deranjezi pe nimeni. Cei din jur te plac așa cum ești, iar tu oricum ești o sursă de inspirație pentru ei.

Taur: Nu este cazul să te plângi de nimic, pentru că viața este așa de bună cu tine! Obții totul fără efort, ești iubit, apreciat și stai bine la toate capitolele. Ai mare grijă să nu strici acest lucru luând decizii pripite.

Gemeni: Plecările din ultimele zile te-au lăsat cu buzunarul cam gol. Nu este vorba că te plângi, dar acest lucru te va împiedica să realizezi și alte lucruri. Fii cum vrei tu, dar rămâi cu capul pe umeri.

Rac: Nu mai da înapoi chiar dacă simți că nu vei face față. Este greu de crezut că un om ca tine se va lăsa intimidat de cei din jur. Nu mai critica și nu mai plânge după atenție.

Leu: Ești pe culmea succesului, iar acest lucru îți dă o notă de aroganță. Ar trebui să fii mai atent la acest capitol, căci nu este în avantajul tău. Nimic nu te atinge, ești invincibil pe plan emoțional. Ți-ai învățat lecțiile oferite de viață.

Fecioară: Ești în pragul disperării, pentru că simți că lucrurile nu mai merg la fel ca înainte. Dar tu ești la fel ca înainte sau te-ai cam culcat pe o ureche? Ar fi bine să ai un răspuns clar.

Balanță: Nu mai contabiliza atât de drastic greșelile celor din jur, căci nici tu ești ușă de biserică. Ai mare noroc că oamenii din jurul tău te iubesc, tocmai de aceea faci cam ce vrei fără să plătești consecințele.

Scorpion: Nu mai ai nicio șansă de reușită dacă nu accepți varianta partenerului de viață. Tu știi că el are mai mereu idei bune, dar tot nu vrei să înțelegi acest aspect. Se va simți diferența.

Săgetător: Nicio zi fără certuri și reproșuri. Cam așa sună viața ta, care nu este tocmai bună în această etapă. Meriți mult mai mult de la viață, dar, din păcate, tu nu conștientizezi acest aspect.

Capricorn: Ai încredere mult prea multă în oameni, dar acest lucru nu este tocmai rău. Totuși, fii mai precaut atunci când vine vorba despre dezvăluirea secretelor. Încearcă să-ți restrângi cercul de prieteni. Este spre binele tău.

Vărsător: Ai primit mult de la viață și te simți dator să ajuți și tu la rândul tău. Faci o alegere foarte bună, căci anumite persoane chiar se vor bucura de toate lucrurile pe care le vei face pentru ele.

Pești: Încrederea ta într-o persoană dragă scade drastic, pe măsură ce realizezi că ai primit doar minciuni. Nu este cazul să arunci cu pietre. Mai bine află ce nu mai merge între voi

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 22 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 21 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 19 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 18 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 17 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 16 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 12 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 11 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 10 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 09 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.3846 secunde