Horoscop

277
Horoscop - horoscop-1503318326.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai mare noroc să primești un ajutor nesperat de la un om pe care l-ai ajutat și tu la rândul tău. Este totul perfect în viața ta, asta și pentru că muncești mult la toate aspectele vieții.

Taur: Plictiseala și rutina ucid pasiunea din interiorul familiei tale. Ori iei măsuri urgente, ori te complaci într-o situație fără ieșire. Nu este prea plăcut, dar măcar vei obține un rezultat care chiar te va bucura.

Gemeni: Nimeni și nimic nu poate sta în calea ta astăzi, pentru că decizia ta este una definitivă. Vei face o schimbare care îi va șoca pe cei din anturajul tău, dar nu trebuie să te lași intimidat de păreri.

Rac: Ai refuzat o invitație foarte importantă și au apărut regretele. Este de așteptat să primești o veste foarte bună, dar cu răbdare și calm. Nu mai aștepta beneficii de la prieteni, încearcă să le obții pe cont propriu.

Leu: Ai putere de convingere asupra unei persoane cu care trebuie să duci la bun sfârșit o treabă foarte importantă. Reușești să te impui cu brio, tocmai de aceea lucrurile vor lua turnura favorabilă.

Fecioară: Nu ai idei foarte bune astăzi, motiv pentru care afacerile ar trebui lăsate deoparte. Asta dacă nu vrei să regreți mai apoi. Totuși, mai multă grijă față de partenerul de viață nu ar strica.

Balanță: Începi să pui în balanță lucrurile pe care le primești de la viață, asta pentru că îți dorești să fii din ce în ce mai apreciat. Ai mare încredere în oamenii cu care lucrezi.

Scorpion: Ai început să faci mici schimbări, pentru că ai impresia că lucrurile nu mai merg așa bine pentru tine. Chiar dacă vei fi criticat pentru anumite decizii luate în mod pripit, acesta nu este un motiv să renunți la planurile care îți aduc fericire.

Săgetător: Nimic nu te doboară, asta pentru că ai învățat să spui nu. Lucrurile pe care înainte le făceai doar de dragul de a nu deranja pe nimeni sunt de ordinul trecutului.

Capricorn: Nici bine nu ai primit o veste bună că te și apuci de treabă. Ai primit exact impulsul care să te ajute să redevii un om cu picioarele pe pământ. Ai toate șanșele de reușită, căci talentul tău este mai presus de orice.

Vărsător: Zilele bune încep să vină, una câte una, așadar ai toate motivele din lume să fii un om echilibrat din punct de vedere emoțional. Nimic nu te mai doboară, totul este prea frumos în această perioadă.

Pești: Zilele de vară sunt pe sfârșite, motiv pentru care vrei să te distrezi tot mai mult. Oboseala își cam face simțită prezența în peisaj, așa că las-o mai moale cu nopțile pierdute. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 21 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 19 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 18 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 17 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 16 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 12 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 11 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 10 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 09 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 08 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5224 secunde