Horoscop

237
Horoscop - horoscop-1502983277.jpg

Articole recomandate

Berbec: Reușești să fii pe fază cu tot ce se întâmplă atât la serviciu, cât și în viața ta personală. Totuși, dacă ai de semnat documente oficiale, prudența va trebui pusă pe primul plan. 

Taur: O mare parte din atenția ta se va îndrepta, în această zi, spre problemele bănești. Ai mari șanse să obții unele câștiguri mai mult sau mai puțin așteptate.

Gemeni: Relația cu prietenii va fi prioritară pentru tine, căci cei din anturajul apropiat îți vor susține inițiativele. De asemenea, vei veni în contact cu multă lume, ceea ce te va încânta. 

Rac: La serviciu, vei primi niște bani, semn că și șeful te apreciază. În ceea ce privește relația cu persoana iubită, vei primi o veste dintre cele mai plăcute, poate o surpriză ce constă într-o călătorie romantică. 

Leu: În această perioadă, dispui de multă energie fizică, pe care ți-o poți distribui spre domenii dintre cele mai diverse. Ești foarte interesat de tot ce se întâmplă la serviciu, dar nu reușești să te concentrezi la tot ce ai de făcut. 

Fecioară: Ar fi bine dacă ai apela la sprijinul celor apropiați, măcar pentru a te sfătui asupra deciziilor pe care urmează să le iei. Asta pentru că ești o fire care dorește să facă totul pe cont propriu.

Balanță: Comunicarea cu cei din jur va evolua cât se poate de bine. În ceea ce privește chestiunile legate de serviciu, ai putea să te implici în rezolvarea unei lucrări mai deosebite. 

Scorpion: Din punct de vedere sentimental, situația generală se îmbunătățește. N-ar fi exclus să ai ocazia de a te implica într-o afacere mai deosebită, căci astrele prevăd profit.

Săgetător: Energia ta va fi la limita superioară, dar vei avea dificultăți în a ți-o canaliza spre un scop concret. Starea de iritare ce te caracterizează în ultimul timp te-ar putea determina să te cerți cu cineva. 

Capricorn: Alături de partenerul de suflet vei pune la punct proiecte de interes comun și te vei simți mai aproape sufletește de acesta. Pe cât posibil nu te lăsa influențat de comentariile unor persoane răutăcioase.

Vărsător: Te vei bucura de o relație bună cu șefii, așa că, dacă ai nevoie de sprijinul lor, conjunctura astrală te va avantaja. Este posibil să ți se repartizeze sarcini noi, semn că te faci remarcat. 

Pești: Nu ești într-o formă nemaipomenită, așa că nu trebuie să te implici în activități consumatoare de multă energie. În cazul în care ai o suferință cronică, aceasta poate reveni în atenția ta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 17 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 16 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 12 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 11 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 10 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 09 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 08 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 07 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 05 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 04 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5733 secunde