Horoscop

244
Horoscop - horoscop-1502796067.jpg

Articole recomandate

Berbec: Sunteți foarte bine dispus încă de dimineață, iar relațiile cu anturajul decurg fără probleme. Singurul lucru care nu vă mulțumește pe deplin este situația financiară, dar veți face tot posibilul să redresați problema.

Taur: Sunteți foarte creativ și puteți avea succes în afaceri. Planurile pe care vi le faceți azi se vor concretiza rapid și vă vor aduce satisfacții financiare. Atenție la oboseala cronică, deoarece pleacă cam greu.

Gemeni: Astăzi, aveți un farmec deosebit, care vă deschide toate ușile. Puteți să vă ocupați de afaceri și să faceți investiții pentru cămin. Nu vă entuziasmați, totuși, prea tare!

Rac: Aveți ocazia să începeți o activitate care vă va aduce mari satisfacții profesionale și financiare. La serviciu, munciți într-un ritm alert, spre nemulțumirea colegilor. Vor accepta în final alegerea făcută.

Leu: Dimineață, este posibil să plecați într-o delegație anunțată în ultimul moment. Deși întâmpinați mai multe obstacole, vă descurcați foarte bine.

Fecioară: Aveți ocazia să plecați într-o excursie cu prietenii. Vă simțiți plin de energie și cei din jur vă apreciază ideile. Încercați să profitați de orice ocazie de a vă relaxa! Nu merită să vă gândiți la cheltuieli, pentru că meritați câteva momente de destindere.

Balanță: Vă pregătiți să plecați într-o călătorie și toată familia intră în priză. S-ar putea să vă indispună o rudă apropiată. Totuși, mai târziu, sfaturile sale s-ar putea dovedi utile.

Scorpion: Dimineață, s-ar putea să primiți o veste bună în legătură cu o sumă de bani pe care trebuie să îi primiți de la serviciu, spre bucuria partenerului de viață. Faceți niște economii, căci nu strică!

Săgetător: Astăzi, sunt șanse să culegeți roadele unei colaborări. După-amiază, s-ar putea ca relațiile sentimentale să nu meargă prea bine. Nu este cazul să vă îngrijorați.

Capricorn: După o perioadă nu tocmai favorabilă pe plan sentimental, se pare că astăzi norocul vă zâmbește din nou. Aveți ocazia să faceți cunoștință cu o persoană care s-ar putea să vă răpească inima. Nu este exclusă o relație de durată!

Vărsător: Se pare că sunteți nemulțumit din cauza problemelor financiare. Pe plan intelectual, sunteți într-o formă deosebită. Vă sfătuim să profitați și să vă dedicați studiului sau proiectelor de viitor.

Pești: Aveți multe probleme de rezolvat. Vă sfătuim să vă planificați cât mai bine, ca să nu vă consumați energia inutil. Chiar dacă aveți spor la treabă, nu refuzați ajutorul prietenilor!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 11 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 10 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 09 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 08 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 07 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 05 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 04 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 03 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 02 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4609 secunde